Napi Horoszkóp: 2023.11.04. – A mai szerencseszámok és titkok

Napi Horoszkóp: 2023.11.04. – A mai szerencseszámok és titkok

Ma az Univerzum minden csillagjegy számára azt súgja: legyen bátor és hű önmagához. A szerencseszámok emlékeztetőül szolgálnak, hogy figyeljünk a világ apró jeleire, melyek az életünk útjait világítják meg.

Kos Ahogy a reggeli napfény áttöri az éjszaka fátylát, úgy törj át  azokon az akadályokon, amelyek feltartanak. Ma a Kos tüzessége igazi fényt gyújthat maga körül. Engedd, hogy az intuíciód vezessen, és hagyj helyet a spontán kalandoknak! Szerencseszámok: 9, 18, 27.

Bika Bika, ma a földi stabilitás és az érzéki pillanatok napja van. Keress békét a természettel való kapcsolatban, és hagyd, hogy a táplálék, a jó társaság és a zene gyógyítsa a lelkedet. Ne feledd, a luxus nem mindig anyagi javakban mérhető. Szerencseszámok: 2, 6, 24.

Ikrek A kommunikáció bolygója, a Merkúr ma Neked suttog, Ikrek. Tedd félre a telefonodat, és beszélj szemtől szembe azokkal, akik számítanak. A megosztott gondolatok varázslatos eredményekhez vezethetnek. Szerencseszámok: 5, 14, 23.

Rák Fogadd el az érzelmi hullámokat, és merülj el az érzések tengerében. Ha megnyílsz, a világ is megnyílik Neked. Ma öleld meg a szeretteidet, és ne félj kimondani az “szeretlek” szót. Szerencseszámok: 11, 20, 29.

Oroszlán A ragyogásod ma éppoly fényes, mint a Nap, amit uralkodó bolygóként tartanak számon. Használd ezt a fényt, hogy másokat is megvilágíts . Legyél az inspiráció forrása, és ne félj vezetni. Szerencseszámok: 1, 8, 19.

Szűz A részletekre való figyelés ma kifizetődő lehet, Szűz. Apró változtatások hatalmas előrelépéseket eredményezhetnek. Összpontosíts a jelenre, és a jövő gondoskodik majd rólad. Szerencseszámok: 4, 16, 25.

Mérleg A harmónia és az egyensúly keresése vezesse ma a lépteidet. Engedj teret az új kapcsolatok kialakulásának, és finomítsd a már meglévőket. Az igazi szépség a kölcsönös megértésben rejlik. Szerencseszámok: 3, 15, 21.

Skorpió Skorpió, bár híres a titokzatosságáról, ma dobd le a leplet, és mutasd meg igazi énedet. Az őszinteség vonzó lehet, és új ajtókat nyithat meg előtted. Szerencseszámok: 9, 18, 27.

Nyilas A kaland és a szabadság szellemét hívja meg ma az életedbe. Utazz el, még ha csak a könyvek lapjain keresztül is, és fedezd fel az ismeretlen területeket. A tanulás soha nem ér véget. Szerencseszámok: 7, 13, 22.

Bak A szorgalom és a kitartás ma meg fogja hozni gyümölcsét. Ne hagyd, hogy a nehéz munka félelme eltántorítson a céljaidtól. A lelki bőség a tiéd, ha hajlandó vagy megdolgozni érte. Szerencseszámok: 8, 17, 26.

Vízöntő Vízöntő, öntsd a szeretet és az innováció vizeit a kreatív projektekbe. Ne félj különböző lenni, hiszen az egyediségében rejlik az erőd. Meglátod, az új ötletek magukkal hozzák a friss energiákat is. Szerencseszámok: 4, 12, 21.

Halak Engedd szabadon a belső művészt, és merítkezz el a kreativitásában. A fantázia és a valóság közötti határvonal ma elmosódott lehet, de ebben rejlik a csoda. Szerencseszámok: 3, 6, 15.

Üdvözlettel,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”