Napi horoszkóp november 11. – Sok nehézség vár rád a mai napon!

Napi horoszkóp november 11. – Sok nehézség vár rád a mai napon!

A csillagok aktuális állása szerint a csillagjegek több szülöttjének nehéz időszak veszi kezdetét, amelyek rengeteg nehézséget tartogatnak.

Ha egyedülálló vagy, egy új terepre fogsz beszabadulni és egy csapat új embert fogsz megismerni. Lehet, hogy az igazit még nem ismered meg, de az sincs már olyan messze. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel közös hobbiba fogtok kezdeni és ez közelebb fog hozni titeket egymáshoz.

Kos

Miért veszed olyan komolyan az életet? Ideje egy kicsit ellazulnod és megértened azt, hogy a legtöbb dolog, ami miatt aggodalmaskodsz, a te fejedben kreálódik. Ragadd meg az igazán fontos dolgokat.

Bika

A világ tele van lehetőségekkel és minden egyes képes az életedet gazdagabbá és élvezhetőbbé tenni. Ami a mai napon történik, biztosítani fog róla, hogy a jó dolgok még csak most kezdődnek igazán.

Ikrek

A mai napon nehezedre esik majd higgadtnak maradni azok miatt, akik szinte sportot űznek belőle, hogy visszatartsanak a dolgaid intézésében. Egyszerűen válogasd meg, hogy kikkel kontaktálsz és haladj tovább.

Rák

Ma nem fogod megkapni a beleegyezést azzal kapcsolatban, amit csinálni szeretnél, szóval jobb, ha nem vársz rá. Legyen meg benned a kellő határozottság és bátorság, hogy kövesd az álmaidat és ne foglalkozz azzal, hogy mit mondanak mások.

Oroszlán

Teljesen különbözhet az, amit te gondolsz helyesnek és az, amit mások. Engedd, hogy mások véleményt alkossanak rólad, ettől függetlenül tarts ki a saját igazad mellett. Senkinek nem vagy a tulajdona.

Szűz

Egy fontos döntést kell meghoznod, ami egyben élvezetes döntés is lesz, mert szinte azonnal meg fogod tapasztalni, hogy anyagilag jövedelmezően választottál. Kövesd a megérzéseidet és nem lesz baj.

Mérleg

Vagy, aki vagy és ezt nem kell magyaráznod azoknak az embereknek, akik nem értenek meg téged. Az igazság az, hogy néha te sem érted önmagad, de ezt teljesen normális. Az élet sokkal élvezetesebb, ha van benne egy kis titokzatosság.

Skorpió

Mindenkinek vannak olyan emberek az életében, akiket nem különösebben kedvel és neked az ilyenből igencsak kijutott az elmúlt napokban. Maradj higgadt és ne engedd, hogy hatással legyen rád. Hamarosan véget ér az időszaka veled.

Nyilas

Igen, lehet, hogy valaki megbántott téged, de ezt nem használhatod kifogásként arra, hogy eltávolítsd az életedből. A bolygók azt súgják, hogy a sorsotok össze van fonódva és meg is szakítod vele a kapcsolatot, a jövőben újra keresztezni fogják egymást az útjaitok.

Bak

Egyáltalán nem érzed magad motiváltnak és ez nem lustaság miatt van, távol áll attól. Egyszerűen csak szükséged van valami igazán nagy volumenű, fontos dologra, ami inspirálhat.

Vízöntő

Bármit is tervelj ki a mai napra, menj és tedd meg, a lehetőségeid szerint a legjobb formádat add. Fontos emberek fognak figyelni téged, és amit látnak az pozitív vagy negatív irányban, de befolyásolni fogja a hírnevedet.

Halak

Ami az elkövetkező 24 órában fog zajlani, korántsem lesz olyan katasztrofális, mint azt sokan lefestik. ’Miért ilyen negatívak?’, gondolod majd magadban. Mert abban bíznak, hogy feladod, és szabad utat engedsz majd nekik a pályán. Ne így legyen.

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével