Napi horoszkóp november 13. – Halak, Mérleg, Rák, Ikrek, Oroszlán, Vízöntő, Nyilas, Skorpió, Bak

Napi horoszkóp november 13. – Halak, Mérleg, Rák, Ikrek, Oroszlán, Vízöntő, Nyilas, Skorpió, Bak

A csillagok mai állása szerint néhány jegy szülötte legyen óvatos a hét utolsó napján, nagy kísértés fenyegeti ugyanis őket!

Kos

Most nagyon költekezős kedvedben vagy és ezzel semmi gond nincs, mindaddig, amíg van miből. De ha nem ez a helyzet, akkor jobb, ha visszaveszel, mert komoly pénzügyi gubancba keveredhetsz miatta.

Bika

A bolygók azt javasolják, hogy a napi rutin cselekvések helyett, mint az időben evés (ami persze fontos), helyezz nagyobb hangsúlyt a lényegesebb dolgokra. Ne feledd, a szeretet teszi kerekké a világot.

Ikrek

Valamilyen rutin feladat, ma nagyobb figyelmet fog igényelni, ezért nem fogod tudni a felelősséget kiadni a kezedből. Végezd el a munkát te magad, így lesz a legbiztosabb. Hidd el, a megbecsülés sem marad el.

Rák

Nagy a kísértés, hogy jelenetet rendezz valami miatt, de ez biztos, hogy jó ötlet? A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy a visszafogottság lesz ma a legjobb stratégia. Intézd el higgadtan a dolgokat, úgy sokkal jobb eredményre tudsz jutni.

Oroszlán

Munkaadóid és egyéb hatalmi helyzetben lévő személyek árgus szemekkel fognak figyelni, úgyhogy jobb, ha összekapod magad és a legjobb formádat hozod. Egy kis erőfeszítéssel sokra viheted és végül a csúcson találod majd magad.

Szűz

A szórakozás szektorodban ma különös kozmikus aktivitás mutatkozik, amely izgalmas élményekre hívja fel a figyelmet. Ez viszont csak akkor következhet be, ha hajlandó vagy nyitottá válni. Ne kérdezz másokat, hogy mit kellene tenned, csak kövesd a belső hangot.

Mérleg

Az egód eddig túlságosan elnyomva érezte magát és a felszínre törhet, ami nem baj. Néha ledobhatod magadról a tökéletesség köntösét. Jobb nyíltan átbeszélni egy konfliktust, mint visszafojtani a feszültséget.

Skorpió

Nyújtsd ki a kezed valaki felé, akinek szüksége van rá. Tudod, hogy kiről van szó és azt is, hogy miért érzi magát így. Néhány kedves szó is nagyon sokat jelenthet, talán többre nincs is szükség.

Nyilas

Miért húzod fel magad annyira egy ügyön, ami igazából nem is olyan fontos? Legyen szó bármiről, próbáld meg visszafogni magad, mert a dolog kezdi a kapcsolatodat is negatívan befolyásolni.

Bak

Bármit megkapsz, amire csak gondolsz a mai napon, szóval jobban teszed, ha pontosítod az álmodat és hagyod, hogy az univerzum tegye a dolgát az érdekedben. Elég, ha tiszta szíveddel hiszel benne és sikerülni fog.

Vízöntő

A legfontosabb, hogy úgy bánj az emberekkel, ahogyan szeretnéd, hogy veled is bánjanak. Felejtsd el a régmúlt konfliktusait, hogy kinek volt igaza és ki tévedett. Fordulj mindenki felé szeretettel és meglátod, hogy mennyivel jobban fogod érezni magad.

Halak

Nem biztos, hogy a legbölcsebb dolog most valami olyat csinálni, ami tiltott, még ha nagyon csábító is. Az tény, hogy szabad akarattal rendelkezel, de ha mégis balul sülnek el a dolgok, tudd, hogy senkit, csakis magadat hibáztathatod.

tudasfaja.com


pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével