Napi horoszkóp november 14. – ezekre a csillagjegyre nagy balszerencse vár ma!

Napi horoszkóp november 14. – ezekre a csillagjegyre nagy balszerencse vár ma!

A mai napra sajnos nem csak jót ígérnek a csillagok, néhány jegy számára legalább is biztosan. Ha szeretnéd tudni rád mi vár, keresd ki a jegyed és olvasd el mire számíthatsz ma!

Kos

Fejezd be az aggódást az anyagiak miatt és kezdj el inkább azzal törődni, hogy mit élvezel abban, amit mostanában csinálsz. Az igazán jó mókák is lehetnek olcsóak, sőt, van, amelyik egy vasadba sem kerül.

Bika

Tegyél némi erőfeszítést annak érdekében, hogy hidat építs ki azok felé, akikkel mostanában nem voltál túl jóban. Nagy valószínűséggel valami buta ok miatt romlott meg a kapcsolat, de semmi akadály, hogy újra barátok legyetek, ha igazán akarjátok.

Ikrek

Ha valaki ma provokálni mer, abban majdhogynem biztos lehet, hogy vissza fogsz vágni neki. Azonban jobb lenne átgondolni, hogy ennek milyen következményei lehetnek. Nehéz elhinni, hogy jól jönnél ki a dologból, úgyhogy inkább fogd vissza magad.

Rák

Az elmúlt hét egészen szórakoztató volt, de a jelen most szeretné az orrod elé tolni mindazt a feladatot, amit megkezdtél, de nem tudtál még befejezni. Ha tetszik, ha nem, az elkövetkező hét kicsit erőltetett menet lesz.

Oroszlán

Ne csinálj túl sok tervet mára és holnapra. A bolygók szerint az, amit gondolsz, hogy tenned kellene és az, amivel valójában foglalkozni fogsz, két külön dolog, úgyhogy jobb, ha megvárod a helyzet alakulását.

Szűz

Lehet, hogy úgy gondolod, fel kellene adni egy problémát, amire úgy tűnik, hogy nincs megoldás, de ne tedd. A jó hírneved fog csorbát szenvedni, ha a többiek látják, hogy bedobod a törülközőt. Adj még magadnak egy kis gondolkodási időt.

Mérleg

Egy ideje próbálsz szorosabb kapcsolatot kialakítani valakivel, aki úgy tűnik egyáltalán nem volt erre vevő, legalábbis eddig. A fagyos külseje ugyanis végre kezd felolvadni a mai naptól. Senki nem tud ellenállni egy Mérlegnek sokáig.

Skorpió

A gyanakvó természeted szerencsére az elmúlt időszakban nem nagyon prezentálta magát, de a következő pár napban elkezdesz azon gondolkodni, hogy kiben bízhatsz meg és kire érdemes nagyobb figyelmet szánni. Azért ne hagyd, hogy paranoiaig fajuljon a dolog.

Nyilas

Tele leszel energiával, tettvággyal és lelkesedéssel és készen állsz rá, hogy az élet nevű játékban 100%-osan add magad. Egész sokáig voltál árnyékban az elmúlt időben. Csakhogy végre visszatértél.

Bak

Valaminek, amin már egy ideje dolgozol, jó lenne végre pontot tenni a végére. Ha komolyan úgy gondolod, hogy nem tudsz vele végezni a következő pár napban, akkor tedd félre és térj vissza rá, amikor teljesen készen állsz. De ne feledkezz meg róla.

Vízöntő

Bármit is képzeltél el ma a fejedben, sokkal jobban fog sikerülni, mint azt gondoltad. Győződj meg róla, hogy a munkaadóid és egyéb hatalmi pozícióban lévő személyek tudnak arról, amiben mesterkedsz most, így később nagy jutalomban lehet részed.

Halak

Ha lesz benned elegendő tenni akarás és keményen fogsz dolgozni, akkor az univerzum meg fog jutalmazni egy olyan sikerrel, amire már régóta vágysz, de még sosem érhettél el. A jó hírneved megszerzése is motiváló erő lesz.

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével