Napi horoszkóp november 15. – Nagy veszteség érhet ma több csillagjegyet is!

Napi horoszkóp november 15. – Nagy veszteség érhet ma több csillagjegyet is!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Egy ismerős arcon felvillanó mosoly, egy szeretted társasága is elég lesz ma ahhoz, hogy jó kedvre derülj. Hallgasd a kedvenc dalaidat és viseld a kedvenc színeidet. Élvezd ki a szabadidőt, ami megadatott neked.

Bika

Úgy döntesz, hogy kipofozol valamit, átgondolsz egy feladatot, tervet, fejleszteni fogsz valamit. A befektetett munka meghozza majd a várva várt eredményt. Pihenés gyanánt burkolózz be egy puha takaróba és olvass egy jó könyvet vagy nézd meg a kedvenc filmedet.

Ikrek

Légy tevékeny a mai napon. Szépítsd, csinosítsd az otthonodat. Szervezz programot a szeretteiddel, írd össze a karácsonyi ajándéklistádat, tervezd meg a legközelebbi utazásodat. Oly sok tennivaló akad, amely örömmel töltheti el a szívedet.

Rák

Az álmaid megkövetelik tőled, hogy egy lábbal biztosan állj a talajon, a másikkal pedig rajtra kész legyél. Mivel nagyot álmodsz, fontos, hogy a realitások ne érhessenek váratlanul. Valami, aminek nem örülsz, felbukkanhat a mai napon, ám ez is része egy nagyobb tervnek.

Oroszlán

Ha nemrég tapasztaltál meg jelentős változást az életedben, mint egy költözés vagy találkozás egy személlyel, akit igazán kedvelsz, akkor engedd meg magadnak az izgatottság érzését. Szervezz összejövetelt és ünnepelj bármit, amiért hálát adhatsz.

Szűz

Lehangoltnak érzed magad a mai napon? Nem vagy vele egyedül, hidd el. A kozmosz érdekes hatással lesz sok emberre, szóval ne csodálkozz, ha nehezen tudod meghatározni, hogy mi a gond, csak egyszerűen kutyául érzed majd magad.

Mérleg

Ez egy remek nap lesz arra, hogy azzal töltsd, amit igazán szeretsz csinálni. Még ha a terveid nem is úgy alakultak, ahogyan azt elképzelted, őrizd meg a lelkesedésed. Élvezd a családod, barátaid társaságát és nézd át a tennivalók listáját. Szelektálj ki pár tételt róla.

Skorpió

A mai nap emlékeztetni fog arra, hogy mennyi mindent elértél már az életben. Egy régi barát kereshet fel telefonon vagy írhat neked üzenetet, hogy megtudja, hogy vagy mostanában. Rájössz, hogy az életet csak mi bonyolítjuk magunk körül és csakis mi egyszerűsíthetjük le.

Nyilas

Ha az őszinteség ajándék, akkor bőven el leszel látva belőle a mai napon. Ha képes leszel egy barát hibáin túllátni, akkor újra megerősíthetitek a kettőtök közti köteléket.

Bak

Álmodj nagyot és dolgozz érte keményen. Ez legyen a mottód a következő időszakra. Nyílj meg új elképzelések felé a karrieredet illetően. Lehet, hogy összefutsz egy baráttal vagy ismerőssel, aki egy remek lehetőségről informál téged. Élj vele.

Vízöntő

A kalandvágyad, az, hogy valami újat tapasztalj meg, ma kifejezetten erősen fog izzani benned, de ess túlzásba az ötleteléssel. Sőt, a mai napon inkább arra koncentrálj, hogyan tudnád megszilárdítani az életedben azt a szenvedélyedet, ami a mindennapokban visz előre.

Halak

Talán mélyebbre kell ásnod magadban, hogy megtaláld azt, ami után már oly régóta keresgélsz. Lehet, hogy az éjszaka közepén felébredsz és bevillan valami a múltadból, aminek a jelentőségét csak most fogod megérteni igazán. Figyelj a jelekre.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével