Így kérj, hogy biztosan megkapd amit kívánsz!

Így kérj, hogy biztosan megkapd amit kívánsz!

Kedves Olvasó,

Engedd meg, hogy megosszak veled egy rendkívüli és inspiráló üzenetet, amelyet az ég segítő angyalai sugalltak számomra. Ez az üzenet szól arról, hogyan kérj valamit, hogy az biztosan teljesüljön, és egy különleges jövendőmondás a következő néhány napra.

Az angyalok üzenete szerint, ha valamit igazán szeretnél, először is tisztázd magadban, miért is van rá szükséged. Az őszinte szándék, a tiszta gondolatok, és a pozitív energia elengedhetetlenek ahhoz, hogy az Univerzum meghallja kérésed. Képzeld el magadban a kívánt dolgot, mintha már a tiéd lenne, és érezd át annak örömét, harmóniáját. A hálát érezni az áldásokért, még mielőtt megtörténnének, az angyalok szerint meghatározó lépés a vágyak teljesülésében.

A következő napokban egy csodálatos energiaáramlat vesz körül, amely lehetőséget ad a változásra és a megújulásra. Az angyalok azt súgják, hogy figyelj jobban az intuícióidra és a jelekre, amelyeket az élet útján találsz. Lehet, hogy váratlan lehetőségek bukkannak fel, vagy váratlan személyek lépnek az életedbe, akik pozitív változást hoznak. Fogadd el ezeket az ajándékokat nyitott szívvel és lélekkel.

Az angyalok azt üzenik, hogy ne félj a változástól. Emeld fel a fejedet, és nézd meg a csillagokat, érezd az élet csodáját és a végtelen lehetőségeket, amelyek előtted állnak. Tudnod kell, hogy minden nehézség, amit átélsz, egyben tanítás is. Bízz az élet útjában, és higgy abban, hogy minden, ami történik, a te javadat szolgálja.

Kulcsszó a változáshoz: köszönöm! Az angyalok azt üzenik, hogy a “köszönöm” szó magában hordozza a változás erejét. Minden alkalommal, amikor kimondod, egy lépéssel közelebb kerülsz a belső békédhez és a kívánt változások megvalósulásához. Ezért ne felejtsd el gyakran használni ezt az erőteljes szót.

Egyetemes Lélekhez Szóló Ima

Ó, Egyetemes Lélek, Mindenség Forrása,
Köszönetet mondok Neked a létezésemért,
És mindenért, amit életemben tapasztalhatok.
Nyitott szívvel és lélekkel állok előtted,
Kérve, hogy hallgasd meg szívem mély vágyait.

Kérlek, adj erőt és bátorságot,
Hogy szembenézzek kihívásaimmal,
És találjam meg a belső békémet minden nap.
Segíts, hogy felismerjem és megvalósítsam
Valódi céljaimat és álmaimat e földi úton.

Vezess az igazság, a szeretet, és a megértés útján,
Hogy életemmel másoknak is fényt és reményt vigyek.
Áldd meg gondolataimat, szavaimat, cselekedeteimet,
Hogy harmóniában éljek a világgal és önmagammal.

Kérlek, segíts nekem, hogy megtaláljam
A helyes utat, amikor elbizonytalanodom,
És adj erőt, hogy meghalljam és kövessem
Szívem és lelkem mély igazságát.

Köszönöm a szeretetet, amely körülvesz,
A tanításokat, amelyeket életem során kapok,
És minden segítséget, amit Tőled nyerek.
Kérlek, hallgasd meg ezt az imámat,
És vezess a szeretet, bölcsesség útján.

Ámen.

Remélem, ez az üzenet segít neked az életed útján, és elhozza azt a változást, amelyre vágyakozol. Bízz az angyalokban és magadban is, hiszen együtt minden lehetséges.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/