Napi horoszkóp november 19. – Mérlegek, Kosok, Nyilasok, Bikák, Rákok, Halak, Ikrek, Szüzek, Halak jól vigyázzatok!

Napi horoszkóp november 19. – Mérlegek, Kosok, Nyilasok, Bikák, Rákok, Halak, Ikrek, Szüzek, Halak jól vigyázzatok!

Ha ma van a születésnapod: Jövő évre tűzd ki célul, hogy te légy az, aki a szálakat mozgatja és ne az, aki a másik végén táncol. Hogy hogy érheted el mindezt? Építsd ki magadnak az utadat, így senki nem tud majd kontrollt gyakorolni feletted. Ideje, hogy kiköveteld a függetlenségedet.

Ha egyedülálló vagy nagyon sokféle személyiségű embert fogsz magadhoz vonzani. Döntsd el, hogy milyen típusú kapcsolatba kívánsz belemenni. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel különleges változásra számíthattok, amitől szorosabb lesz a kötődés köztetek, mint eddig bármikor. A gondoskodásod sokat jelent a párodnak.

Kos

Semmi más nem jár most a fejedben csak a kaland, és bármit megtennél egy kis mókáért és szenvedélyért. Egyesek úgy tarthatják, hogy felelőtlenül viselkedsz, ami talán igaz, de mit tehetnek? Ez a te életed és élvezni akarod.

Bika

Bölcs dolog lenne kicsit visszafogni a kiadásaidat az elkövetkező pár napban. A bolygók azt súgják, hogy nem fogod tudni pontosan meghatározni, hogy mennyi folyik be és mennyi folyik ki a hét végéig, ezért menj inkább biztosra.

Ikrek

A kollégák és az ismerősök egymást előzgetve próbálnak a kegyeidben járni. Mire ez a hirtelen igyekezet, hogy jóban legyenek veled? Ki tudja? Mit számít? Használd ki a nagylelkűségüket, hiszen a te érdekedben történik és nem biztos, hogy örökké fog tartani.

Rák

Akikkel együtt dolgozol vagy közös üzletben vagy benne, most el fogják várni, hogy rendelkezésükre állj és nem kellene őket cserben hagynod. Azért nem kell olyannyira túlpörgetned magad, hogy az egészséged lássa a kárát. Megfontoltan diktáld magadnak a tempót.

Oroszlán

A kreatív munka most lehet, hogy az időbeosztásod legtetején áll, de ne feledkezz meg szíved választottjáról sem. Ha azt érezteted a pároddal, hogy a munka jobban érdekel, mint ő, akkor annak komoly következményei lesznek az elkövetkezendőkben.

Szűz

Légy óvatos, hogy kivel bocsátkozol harcba, mert a végén kiderül, hogy olyan embert is megsértesz, akit még véletlenül sem szándékozol. Fontos, hogy kompromisszum kész legyél, úgyhogy igyekezz lenyugodni, mert a vitázással most nem fogsz sokra jutni.

Mérleg

Készülj, hogy ki kell majd állnod magadért és arra is, hogy a mondandód pozitívként hangozzék, különben magad ellen fordíthatsz egyes embereket. Nem mindenki viseli jól az egyenes, nyers beszédet, ezért próbálj finomítani.

Skorpió

Egyes erőfeszítéseid nem alakultak úgy, ahogyan ezt remélted. Ami a következő hét elején fog történni, világossá teszi, hogy hol siklottak ki a dolgok és mit tudsz tenni annak érdekében, hogy rendbe hozd őket.

Nyilas

Olyan sok jó dolog történik most az életedben, hogy nagyon könnyen elragadtatod magad és úgy érzed, semmi probléma nem ütheti fel a fejét. Tudod, hogy ez nem így van, szóval uralkodj magadon és ne kövess el semmilyen butaságot.

Bak

A legfontosabb dolog most az, hogy kerüld a szélsőségeket szellemi, érzelmi, anyagi és szakmai szinten is. Egy sokkal kiegyensúlyozottabb megközelítésre lesz szükséged, különösen a munka és a kapcsolatok terén, ha egy stresszmentes hétnek akarsz elébe nézni.

Vízöntő

A reakció, amit a véleményedre kapsz, aggodalomra fog okot adni. Hogyan nem képesek látni az emberek, hogy a te megközelítésed a helyes? Vakok talán? Lehet, de jobb, ha először a saját házad táján nézel körbe kicsit.

Halak

Bármikor megváltoztathatod a világot egyszerűen azáltal, hogy változtatsz a hozzáállásodon. Állj rá arra, hogy csak pozitív dolgokat táplálsz az elmédben és kizárólag optimistán közelíted meg a céljaidat. Teljesen le leszel nyűgözve, hogy mekkorát tud fordulni így a világ körülötted.

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével