Napi horoszkóp november 20. – Halak, Rákok, Kosok, Szüzek, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők ez a ti napotok lesz!

Napi horoszkóp november 20. – Halak, Rákok, Kosok, Szüzek, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők ez a ti napotok lesz!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Ideje új irányt venni, ami az anyagi helyzetedet illeti. Lehet, hogy végre sikerül megszerezned azt az összeget, amivel egy adósságot kiegyenlíthetsz, vagy befektetsz valamibe, ami hosszú távon busásan megtérül majd. Párkapcsolatodban tartsd tiszteletben az érzéseidet.

Bika

Pároddal végre eldönthetnétek, hogy hagyjátok a történteket a múltra és újrakezditek. Megismerkedhetsz valakivel, aki remek partnered lehet egy projektben. Olyasmit érhetsz el a munkádban, ami nyerő helyzetet teremt több ember számára is.

Ikrek

Ha úgy érzed, hogy letértél az egészséges étkezés és a fittség útjáról, akkor most meg fogod találni a motivációt, hogy újra lendületbe kerülj. Ha munkakeresésben vagy, egy ígéretes lehetőség bukkanhat fel előtted.

Rák

A szerelmi életed felpezsdül, hiszen találkozol egy olyan személlyel, aki képes lesz lángra lobbantani a szívedet. Ha a párkapcsolatod nem alakult túl jól mostanában, akkor egy belső sugallat segíteni fog, hogy változást hozz az életedbe.

Oroszlán

Az otthon és a család kerül a fókuszba a mai napon. Ha költözésen gondolkozol egy ideje, akkor megtalálhatod a tökéletes helyet vagy a szükséges forrásokat hozzá. Egy átrendezés vagy dekorálás is sokat változtathat a környezeteden.

Szűz

A megfelelő beszélgetés a megfelelő személlyel izgalmas lehetőségekhez vezethet el, különösen valamilyen oktatással kapcsolatban. Másik dolog- ideje, hogy valakit, vagy valamit képes légy végre új szemmel látni.

Mérleg

Egy jobban fizető munkaajánlattal találhatnak meg vagy egy lehetőség kerülhet az utadba, amellyel egyszerűen növelheted a bevételedet. Tudd, hogy ahhoz, hogy elérd, amit akarsz, tisztában kell lenned az értékeddel. Az anyagi stabilitás csak egy karnyújtás.

Skorpió

Úgy érzed, hogy eljött egy nagy változtatás ideje, ami a magabiztosságodat és a külsődet illeti. Ha egy ideje már nem találod önmagad, akkor ma végre megnyomhatod az újrakezdés gombot.

Nyilas

Ideje, hogy megszabadulj minden szellemi és lelki méregtől, ami az elmúlt időszakban lepett el téged. Ne csodálkozz, ha a folyamatban kissé pityergős leszel. A könnyek tisztító hatásúak. Vedd úgy, hogy ez a felkészülés az új, jobb önmagad felé.

Bak

Azt veszed észre, hogy visszatér a motivációd, hiszen ráeszmélsz, hogy az álmaid, vágyaid igenis valóra válhatnak, ha van benned kitartás és nagyszerű emberek, akik szintén hisznek benned. Egy új barátság pozitív hatással lesz rád.

Vízöntő

Ha valaha szükséged volt bizonyítékra, hogy mekkora ász vagy valójában, a mai nap megadja neked. Egyenes úton haladhatsz egy előléptetés, fizetésemelés vagy egy nagy megbízás felé. Hamarosan szintet léphetsz.

Halak

Már régóta tapasztaltál meg igazi kalandot? Akkor ideje, hogy nyeregbe pattanj. Talán egy kirándulásra foglalsz szállást vagy egy új tanfolyamra jelentkezel be? Bárhogy is legyen, jó érzés lesz újra érezni a bizsergést a bőröd alatt, ráadásul ezek a lépések közelebb vihetnek egy álmodhoz.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével