Napi horoszkóp november 21. – Rákok, Oroszlánok, Mérlegek, Skorpiók, Bikák, Ikrek, Kosok készüljetek!

Napi horoszkóp november 21. – Rákok, Oroszlánok, Mérlegek, Skorpiók, Bikák, Ikrek, Kosok készüljetek!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

Felfokozott, kalandvágyó hangulatban leszel a mai napon, ezért esélyes, hogy lefoglalsz egy közeli/távoli utazást vagy valami izgalmas tevékenységbe veted bele magad. Biztosan újra fellobban benned a hit lángja.

Bika

Az anyagiak terén szerencsés leszel a mai napon, ugyanis extra pénz áll a házhoz. Sokkal optimistább lehetsz a pénzügyi jövődet illetően. Szívügyek terén végre részesülhetsz abban a fajta intimitásban, amire mindig is vágytál.

Ikrek

Minden a partnerkapcsolatokról szól a mai napon, hiszen találkozhatsz egy olyan emberrel, aki romantikus téren vagy munkával kapcsolatban fogja gyökeresen megváltoztatni az életedet. Lehet, hogy egy coach-hoz fogsz fordulni, aki segít elérni egy bizonyos célodat.

Rák

Ha úgy érzed, a szakmai életed már nem igazán tud hová fejlődni, akkor motivációt kaphatsz, hogy kockáztass és tegyél ez ügyben valamit. Nagyszerű álláslehetőségekre bukkanhatsz vagy egy ajánlat is megtalálhat téged. A dolgok innentől extra gyorssá válhatnak.

Oroszlán

Romantika és szórakozás mosolyág rád a horizontról a mai napon, ami nem is érkezhetett volna jobb időben, hiszen igazán rád fér egy kis lelkesítő behatás. A szerelmi életedre vonatkozóan találkozhatsz valakivel, aki újra hitet ad neked.

Szűz

Otthonod és családod kerül előtérbe a mai napon és szívesen fogsz kapcsolódni szeretteiddel, különösen akkor, ha nosztalgikus hangulatba kerülsz. Egyesek talán szabadnapot vesznek ki, hogy élvezhessék otthonuk kényelmét.

Mérleg

Ideje egy újfajta perspektíva elsajátítása kedves Mérleg. Keress ma olyan foglalkozást, vagy olvasnivalót, ami segít fejleszteni a tudatosságodat. Egy jó időben, jó témában folytatott beszélgetés remek lehetőséggel szolgálhat. Hegyezd a füled.

Skorpió

Az anyagi helyzeteden gondolkozol a mai napon a legtöbbet. A jó hír, hogy egy álláslehetőség bukkanhat fel vagy némi extra pénz állhat a házhoz. Érdemes odafigyelni a költekezéseidre is.

Nyilas

Nem hiába hívnak a legszerencsésebb csillagjegynek és a mai napon ez bizonyságot is nyer. Ha egy ideje lehangolt vagy, akkor készülj fel, mert végre felpezsdül a szellemed. Kezdj el újra hinni magadban és jó irányba fordul az életed.

Bak

Itt az ideje egy kis pihenésnek, lazításnak. Ha kimerültnek és lomhának érzed magad, akiben egy szemernyi lelkesedés sincsen, akkor vonulj vissza és foglalkozz most csak magaddal. Spirituálisan milyen szinten érzed magad. Fejleszthetnéd ezt is.

Vízöntő

A barátaid a segítségedre lesznek a mai napon, ami rád is fér, hiszen egy ideje nagyon bele vagy temetkezve a munkába. Ha meghívnak valahová, akkor mondj igent, és kapcsold ki egy kicsit az elmédet, szocializálódj. Jót fog tenni a társaság.

Halak

Készen állsz szintet lépni, kedves Halak? A következő megálló ugyanis nem más, mint a csúcs. Ahhoz, hogy oda eljuss, nagyon fontos, hogy tényleg higgy önmagadban. Ne feledd, azért vagy itt, hogy valami különlegeset vigyél véghez!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével