Napi horoszkóp november 22. – Kosok, Rákok, Bikák, Skorpiók, Vízöntők, Halak, Mérlegek és Ikrek nagyon figyeljetek! Ez nem a ti napotok lesz!

Napi horoszkóp november 22. – Kosok, Rákok, Bikák, Skorpiók, Vízöntők, Halak, Mérlegek és Ikrek nagyon figyeljetek! Ez nem a ti napotok lesz!

Ha ma van a születésnapod: Tudd, hogy minden perced számít. Az idő túl értékes ahhoz, hogy negatív gondolatokra és olyan tettekre fordítsd, amelyek egy cseppet sem esnek jól vagy nincs hosszú távon pozitív hasznuk. 

Ha egyedülálló vagy különösen jól fogod magad érezni valakivel, akivel csak most fogsz találkozni. Ne hagyd, hogy az önbizalomhiány elrontsa a jó pillanatokat. Ha párkapcsolatban állsz, kedveseddel még inkább meg fogjátok érteni az őszinte kommunikáció erejét.

Kos

Csak azért, mert te unatkozol, nem vagy felhatalmazva rá, hogy másokat zavarj. Sem azt nem jelenti, hogy másoknak kötelességük lenne téged szórakoztatni. Találd meg a módot, hogy lekösd magad anélkül, hogy mások életét zaklatnád.

Bika

Nem valószínű, hogy képes leszel úgy végigvinni ezt a napot, hogy ne akaszd össze a bajszodat egy kollégával vagy egy hatósági személlyel. Lehet, hogy neked van igazad, de ettől még nem kell hevesen fellépned.

Ikrek

A válaszok, amiket most keresel, nem lesznek egyértelműek és nem fognak tálcán érkezni eléd. A szíved legmélyén kell kutakodnod értük. Találd meg azt a helyet, ahol csendben egyedül lehetsz és csatlakozhatsz a bensődhöz. Hagyd, hogy a csend beszéljen hozzád.

Rák

Azonosítanod kell a prioritásaidat és tartanod kell hozzájuk magadat. Nem hagyhatod, hogy az élet által eléd görgetett problémák a kedvedet szegjék. Ha hagyod az elmédnek, hogy elkalandozzon, azzal felborítod az időbeosztásodat és nehéz lesz újra felvenni a fonalat.

Oroszlán

Számos ötleted és terved van, de úgy tűnik, hogy egyik sem halad sehová. Hogy miért van ez? Azért, mert egyik a másik útjában áll. Felejtsd el, hogy egyszerre 100 dolgot akarsz elintézni. Mindig csak az előtted állóval foglalkozz.

Szűz

Kissé nyugtalanító lehet, hogy egyes változások felett nincsen hatalmad, de ha képes vagy nyugodt maradni, akkor nem lehet nagyobb gond. Minél kevésbé akarsz beavatkozni a dolgok természetes folyásába, annál kevésbé sérülhetsz.

Mérleg

A mai napon csak úgy ömlik belőled a szó, de győződj meg róla, hogy, minden, amit mondasz, tényekkel van alátámasztva, A riválisaid ugyanis keresik azokat a lehetőségeket, ahol alád áshatnak. Ne könnyítsd meg a dolgukat.

Skorpió

Hagyd, hogy a képzeleted vezéreljen. Nyisd meg az elmédet az új dolgokra és ne utasíts el semmit, ami egy kissé irreálisnak tűnik. Az univerzum végtelen és tele van lehetőségekkel.

Nyilas

Végre azt érzed, hogy az életed helyes kerékvágásba jutott, és ami a mai napon történik, meg fog győzni róla, hogy nincs szükséged további változtatásokra. Csak idő kérdése és eléred az áttörést, amit megérdemelsz.

Bak

Az elkövetkező pár napban lehetőséged lesz számos módon személyesen is segíteni valakin, aki szükséget szenved valamiben. Amit ma építesz, az hosszú életű lesz.

Vízöntő

Lesznek olyan pillantok a nap folyamán, amikor azt gyanítod, hogy cselszövést folytatnak ellened, de ne próbáld kideríteni a miérteket. Nem számít. A legfontosabb, hogy te higgy magadban.

Halak

Hirtelen változások nagy lehetőségeket tartogatnak, de nem te leszel az egyetlen, aki előnyt kovácsolhat belőlük, úgyhogy jó lesz, ha sietsz. Lehet, hogy nincs annyi tapasztalatod, mint néhány riválisodnak, de az biztos, hogy okosabb vagy náluk.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével