Napi horoszkóp november 23.- Ma eljön az a pillanat, amikor döntened kell!

Napi horoszkóp november 23.- Ma eljön az a pillanat, amikor döntened kell!

Ha ma van a születésnapod: Tanuld meg a leckéd az elmúlt 12 hónapból, majd fordíts hátat az egésznek és ne hagyd, hogy ezentúl egyéb módon befolyásoljanak a múlt eseményei. A születésnapoddal egy új kezdet lép életbe. Vágj bele valami újba és tarts ki mindvégig.

Ha egyedülálló vagy, könnyedén ismerkedsz, mindamellett érzed, hogy ki az, aki az Igazi lehet számodra. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel váltogatjátok a szerepeket. A kettőtök közti különbségeket kevesebb ítélkezéssel és nagyobb tisztelettel kellene kezelni.

Kos

Nem jellemző rád a határozatlanság, mégis úgy tűnik, hogy problémád akad kitalálni, mit kezdj egy dologgal vagy egy személlyel. A Nap a Nyilasban van, ami azt jelenti számodra, hogy nem engedheted meg magadnak a kételkedést, gyorsan és eltökélten kell cselekedned.

Bika

Nem lesz nehéz ma felhúzni téged, így a bolygók arra ösztökélnek, hogy lassíts és lélegezz mélyeket, mert ha elveszted a fejed, azt nagyon meg fogod bánni. Kérdezd meg magadtól, hogy megéri-e a szituációért. Valószínűleg nem lesz a válasz.

Ikrek

Vannak olyan pillanatok, amikor ki kell mondanod, ami benned van, még akkor is, ha tudod, hogy ezzel megsértesz másokat. A mai is egy olyan lesz. Mondd ki, amit kell, amilyen gyorsan csak lehet és lépjetek túl rajta együtt.

Rák

Keményen kell dolgoznod azért, hogy kontroll alatt tarts egy helyzetet, ami nagy sebességgel kezd eltávolodni tőled. Ugyanakkor azért is erőfeszítést kell tenned, hogy meggyőzd a szeretteidet, nem a te hibád, hogy most ebben a fázisban vagy.

Oroszlán

Ne hagyd figyelmen kívül azt, amit a bensőd akar mondani neked a mai napon. Nagyon egyszerű választás lenne hagyni, hogy az érzelmeid vegyék át az irányítást feletted, de a következmények nem lennének a hasznodra. Csendesítsd le az elmédet és hagyd, hogy a lelked megszólítson.

Szűz

Próbálj meg ma valami olyasmivel foglalkozni, amit alapvetően kerülni szoktál. Nem kell az életedet vagy a megélhetésedet kockára tenni, de egy kis izgalom nem ártana. Emlékeztesd magad, hogy milyen igazán élni.

Mérleg

Nem számít, hogy a riválisaidnak nagyobb tapasztalatuk vagy jobb képzettségük van, mint neked. Ami számít, az az, hogy a te személyiségeddel képes vagy sikert aratni a rád szabott feladatokkal. Légy magabiztos a saját képességeidet illetően.

Skorpió

Nagyon erélyes hangulatodban vagy, ami egy részről jó, másrészt viszont túlzásba is eshetsz vele és követelőzővé válhatsz, mai ellened fordíthatja az embereket. Próbálj meg nem ellenségeket kovácsolni azokból, akik könnyen a barátaid is lehetnének.

Nyilas

Tedd első helyre a saját véleményedet, de ne akard erőszakosan rávenni az embereket, hogy a te igazadban higgyenek ők is. Ha az érvelésed elég jó, akkor nem kell kényszerítened őket, önként fognak követni.

Bak

Nem baj, ha rámenős vagy, időnként agresszív, de sokkal többet érhetsz el hosszú távon, ha megtalálod a módját annak, hogyan kamatoztasd ezt az erélyességet kreatívan. Ne akarj erőltetetten jó benyomást kelteni, egyszerűen légy, aki vagy és tedd, amit mindig is szoktál.

Vízöntő

Mielőtt bárkit is elítélnél azért, amit mondott vagy tett, próbálj meg a másik cipőjébe helyezkedni. Nagy a valószínűsége, hogy ha te lennél az ő helyzetében ugyanazt tennéd, vagy talán még rosszabbat.

Halak

A legfontosabb, hogy most mindent beleadj. Győződj meg róla, hogy a környezetedben, mind otthon és a munkahelyen, tisztában legyenek vele, hogy mire vagy képes és azt mindenáron el is éred. Oda-vissza.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével