Napi horoszkóp november 27. – Ikrek, Mérleg, Skorpió, Oroszlán, Bak, Bika, Rák és Szűz ez a ti napotok lesz!

Napi horoszkóp november 27. – Ikrek, Mérleg, Skorpió, Oroszlán, Bak, Bika, Rák és Szűz ez a ti napotok lesz!

Ha ma van a születésnapod: Nem kell agresszíven viselkedned ahhoz, hogy elintézd a dolgaid, sőt, sokkal több mindent el tudsz érni az elkövetkező 12 hónapban, ha barátságos leszel. Az élet egy játék, nem pedig egy csatatér és a játékot élvezni kell.

Ha egyedülálló vagy, válj sokkal nyitottabbá. Tudd, hogy a megfelelő személy már ott van valahol a közeledben. Ha párkapcsolatban élsz, ossz meg minél több gondolatot a kedveseddel. Ne éreztesd vele azt, hogy kívülálló.

Kos

Légy annyira őszinte, amennyire csak tudsz, és ne aggódj azon, hogy a szókimondásoddal bajba sodrod magad. Így is túl sok ferdítés van a világban. Te légy olyan Kos, aki megmondja az igazat.

Bika

Nagyon érzelmes leszel a mai napon, de a kozmikus aktivitás egyben meg is erősít. Állj ki a jogaidért az elkövetkezendő 24 órában és állj ki másokért is.

Ikrek

Lehetséges, hogy az elmúlt napok alatt nagyon leterhelt a munka, de ne aggódj. Még mindig rengeteg időd van arra, hogy a dolgok fölé emelkedj. Szedd össze magad, menni fog!

Rák

Kivételesen dinamikus voltál mostanában és az elkövetkező napok is tele lesznek programokkal. Egy héten belül kreativitást igénylő feladatot kapsz, szóval kapd össze magad és csinálj mestermunkát.

Oroszlán

Egyszerű és érthető módon el kell magyaráznod valakinek, hogy nem értékeled azt, hogy a magánéletedbe ilyen módon beleártja magát. Ha nem így teszel, akkor az egyfajta meghívás lesz arra, hogy még jobban tolja bele az orrát a dolgokba.

Szűz

Ne légy elkeseredett amiatt, hogy mi folyik a színfalak mögött és ne hagyd, hogy az izgalmad a barátaid és a kollégáid tudtára jussanak, mert talán még jobban takargatni fognak előled dolgokat. Jobban teszed, ha ellazulsz és nemtörődöm leszel.

Mérleg

A pénzügyi szektorod kozmikus aktivitást élvez, szóval még legalább egy heted van, hogy rendbe tedd a dolgokat ezen a téren. Mostanában ért veszteségek talán elcsüggesztettek, de könnyedén helyrehozhatod, ha a kreativitásodat használod.

Skorpió

Mielőtt hozzáfogsz valaminek, meg kell kérdezned magadtól, hogy valóban ezt akarod-e csinálni. A bolygók azt sugallják, hogy ez talán csak mások rábeszélése miatt történik, akik nem igazán értik a vágyaidat. Gondolkozz ezen.

Nyilas

Talán türelmetlen vagy, hogy végre el tudj kezdeni egy új projektet, de próbáld visszafogni magad. Az elkövetkező héten érdemes lesz finomítani a terveiden és a módszereiden is.

Bak

Lehet, hogy elveszted a türelmed azokkal szemben, akiknek szükséges, hogy 2-3-szor is elmagyarázd a dolgokat, mire megértik. Változtass a módszereden és értsd meg, hogy nem kapcsolhat mindenki olyan gyorsan, mint te.

Vízöntő

Ez lehet az év legsűrűbb időszaka számodra, főleg karrier szempontjából, de próbálj meg időt szánni az érzelmi kapcsolataidra is. Ha a családod vagy a barátaid vágynak a figyelmedre, akkor add meg nekik.

Halak

Mostantól pár héten belül észre fogod venni, hogy több felelősség nyomja a válladat. Győződj meg róla, hogy eleget pihensz néhanap, hogy jobban bírd. Szórakozásra is jusson időd, de ne égesd a gyertyát mind a két végén, mert végül magadat fogod megégetni.

tudasfaja.com

Felkészülés a telihold áldásos hatásainak felhasználásához: Út a lelki megújulás felé

Csodás áldást hozó telihold ima

Csodás áldást hozó telihold ima

pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével