Napi horoszkóp november 28. – Mérleg, Nyilas, Bak, Bika, Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió ez nektek szól!

Napi horoszkóp november 28. – Mérleg, Nyilas, Bak, Bika, Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió ez nektek szól!

Tudd meg, hogy mit jósolnak számodra a csillagok a mai napra.

Kos

A mai nap remek lehet egy rövid kiruccanásra, kisebb utazásra, kirándulásra. Éhezel egy kis változásra, megszokottól eltérő dologra, ami serkentőleg hathat rád. Élvezettel veszel el a természet, egy múzeum vagy kiállítás szépségeiben.

Bika

Ez egy remek nap lesz arra, hogy megvitass egy közös örökséggel vagy tulajdonnal kapcsolatos ügyet, amelyből nyertesen fogsz kikerülni. Ugyanakkor romantikára, szenvedélyre és gyengédségre is számíthatsz.

Ikrek

Mivel nagyon könnyen kapcsolatot fogsz tudni teremteni az emberekkel, érdemes kimozdulnod ma a nagyvilágba. Egy nőbarátoddal folytatott beszélgetés szívet melengető és megnyugtató lesz számodra. Rájössz, hogy mennyire fontos számodra ez az ember.

Rák

Ez egy nagyon kellemes nap lesz. Azt sem bánod, hogy akad néhány tennivalód, hiszen szívesen elvégzed őket. Remek hangulatban vagy, így nem is csoda, hogy produktívan végzed a dolgod. Ha egy napot lehet pozitívnak hívni, a mai neked az lesz.

Oroszlán

Játékos lesz ez a szombat. Tervezz egy olyan programot, ami garantáltan élvezetes számodra és örömet okoz. Lehet, hogy ez sorozatnézést, egy baráttal való találkozást, egy féktelen bulit, egy kirándulást vagy egy vásárlást jelent. Bárhogy is legyen, hallgass a vágyaidra.

Szűz

Ez egy tökéletes nap arra, hogy megpihenj otthon és lazíts a családod körében. Egy igazán pörgős hetet tudhatsz magad mögött és örömmel veszed a kikapcsolódás és regenerálódás lehetőségét. Egy nő családtagoddal folytatott beszélgetés meghatározó lehet.

Mérleg

Bármit is csinálsz a mai napon, képes leszel örömet találni benne, hiszen kifejezetten jó hangulatban leszel. Beszélgetéseidet szeretnéd elmélyíteni, hiszen valami fontos dolgot akarsz átadni a másik félnek. Le akarsz merülni a dolgok lényegéhez.

Skorpió

A pénz jár a fejedben a mai napon. Miközben a bevételedre és a költekezéseidre gondolsz, eltöprengsz azon, hogy vajon elég bölcsen kezeled-e az anyagikat. Boldoggá tesznek azok a dolgok, amelyek a tulajdonodban vannak?

Nyilas

Ma sokkal érzékenyebb leszel, mint általában, ugyanakkor szerencsésebb is. Miért nem teszteled ezt le és kérsz valamit az univerzumtól? Nem kell túlzásba esni, ám annál fontosabb, hogy higgy.

Bak

Egy kellemes környezetben fogod élvezni az egyedüllétet a mai napon, mivel úgy érzed, hogy szükséged van egy kis békére és csendre. Ettől még nem vagy antiszociális, egyszerűen szeretnél regenerálódni és az így megy a legjobban.

Vízöntő

Kedved támad csevegni a barátaiddal, különösen nőismerőseiddel. Szervezz egy találkát egyikükkel és ebédeljetek vagy vacsorázzatok együtt. Mozdulj ki otthonról, mert most igazán jót fog tenni a sok külső impulzus. Beszélj az álmaidról, jövőképedről.

Halak

Úgy tűnik, hogy magánéleted bizonyos részletei kiszivárogtak a nyilvánosság elé. Szerencsére, bármiről is legyen szó, mégis jót fog tenni neked ez az eset, hiszen pozitív színben fog feltüntetni mások előtt. Növekszik a népszerűséged.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével