Napi horoszkóp november 30. – Erre figyelmeztetnek az Égiek téged is! Vedd komolyan!

Napi horoszkóp november 30. – Erre figyelmeztetnek az Égiek téged is! Vedd komolyan!

A mai napra az Égiek egy nagyon fontos útmutatást adnak minden csillagjegy számára. 

Ha egyedülálló vagy, rá fogsz jönni a megfelelő időzítés és a nyitottság szerepének fontosságára. Nagy esélye van, hogy még idén találkozni fogsz az igazival. Ha párkapcsolatban élsz, a kedveseddel nagyon szorosan kötődtök egymáshoz. Használjátok ezt az erőteljes kötődést arra, hogy még magasabb szintre lépjetek az életetekben.

Kos

A bolygók állása most jó hatást gyakorol a hosszú távú céljaid elérésére. Eléggé magabiztosnak érzed magad, hogy megjátszd az esélyeid és kockáztass is akár, feszegesd a határaidat. Ennek köszönhetően igen termékeny fázisba fogsz lépni.

Bika

A bolygók arra ösztönöznek, hogy próbálj meg harmóniába kerülni, mind a munkádhoz, mind az élethez való hozzáállásodat tekintve. Semmit nem kell bizonyítanod magadnak és nem kell az anyagi javaidat és a pénzt mindenek fölé helyezni.

Ikrek

A legfontosabb kérdés, amit fel kell tenned most magadnak: Reálisak a céljaim? Ha igen, akkor minden esély megvan rá, hogy a következő hetekben komoly fejlődést fogsz elérni. Ha nem, akkor az eredmények nem fognak egyezni az általad elvártakkal.

Rák

A bolygók arra sarkallnak, hogy tűzz ki magad elé új célokat, ugyanakkor ne hajtsd magad túl sem. A legjobb eredmények érdekében koncentrálj a minőségre és ne a mennyiségre, ugyanakkor a jó hírnevedet tettekre és ne szavakra alapozva nyerd el.

Oroszlán

Nem esik nehezedre kitűnni a tömegből és a neved hamarosan mindenki ismerni fogja. Azért ne szállj el magadtól, nehogy a végén rosszul gyere ki az egészből.

Szűz

Nagy lehetőségek fogják keresztezni az utadat, de a legfontosabb most az, hogy őszinte légy magaddal és kijelentsd, hogy mi az, amit te szeretnél. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak az álmaidról, csak magadra hallgass.

Mérleg

Nagy dilemmában vagy, hogy a múltad vagy a jövőd hangjára hallgass-e. Itt az ideje, hogy a kettőt egybehangolva megállj a jelen talaján, a valóságban. Lényegében sem múlt, sem jövő nem létezik, csak a most.

Skorpió

Maradj hű ahhoz, amiben hiszel, még akkor is, ha ez konfliktust szülhet közted és egy hatalmi pozícióban lévő személy között. Csak azért, mert valaki feletted áll, még nem jelenti azt, hogy mindig mindenben igaza van és azt sem, hogy engedelmeskedned kell az akaratának.

Nyilas

Ideje átvizsgálnod minden berögződött elképzelésedet és hagyni, hogy a sors most más, kiszámíthatatlanabb vidékek felé sodorjon. Nem árt némi változtatás a gondolkodásodban.

Bak

Természetesen sajnálhatod azokat, akik nem olyan szerencsések, mint te vagy, de azért nem kell ostoroznod magad miatta. Azzal teszel a legjobbat másoknak, ha először a saját igényeidet elégíted ki. Ez nem önzés, hanem józan ész.

Vízöntő

A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy egyes dolgokat túlságosan komolyan vettél és ideje azokat egy másfajta nézőpontból megvizsgálni. Talán nem lesz egyszerű egy olyasvalakinek, mint te, aki erős véleménnyel rendelkezik mindenről, de ha boldog akarsz lenni, akkor muszáj lesz.

Halak

Lehet, hogy ma nem leszel kompromisszumképes hangulatodban, de a bolygók arra ösztökélnek, hogy lépj egy középútra, amelyen mindenki meg tud egyezni. Nem arról kell, szóljon, hogy kinek van igaza és kinek nem, hanem arról, hogy mindenki lépjen a fejlődés egy magasabb szintjére.

tudasfaja.com

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével