Napi horoszkóp december 3. – Mérleg, Kos, Ikrek, Szűz, Halak, Rák, Skorpió, Bak

Napi horoszkóp december 3. – Mérleg, Kos, Ikrek, Szűz, Halak, Rák, Skorpió, Bak

Ha szeretnéd tudni veled mi történik hamarosan, keresd ki a csillagjegyed és olvasd el a mai napi horoszkópod!

Kos

A sok lótás-futás, munka és bevásárlási láz közben is törődnie kellene az érzelmeivel. Uralkodó bolygója a sötét arcú Plútóval áll kedvező fényszögben. Ez bizony azt jelenti, hogy az érzelmei megsűrűsödnek, a vágyak követelődzőbbek. Ne nyomja el szívének szenvedélyességét! A romantika, melyről eddig úgy hitte, hogy távol áll öntől, most végre utolérheti önt. A mai napon vallomást tehet, vagy kaphat.

Bika

Minden kezdet nehéz: ha például új munkahelye van, és olyasmiben kell helyt állnia, amit eddig még nem próbált, vagy a szokásosnál nagyobb terhelésnek van kitéve, akkor könnyen megfordulhat a fejében az, hogy feladja, nem csinálja tovább. Ne tegye! Ez még csak a kezdeti próbatétel, amikor önt is „kóstolgatják”, és még ön sem szokott hozzá a mércéhez. De nem lesz mindig ilyen nehéz! Várja ki a végét!

Ikrek

A párkapcsolat házán átvonuló Merkúr a Neptunusszal kerül ma konstellációba: végre ön is és a társa is tisztán láthatja, hogy miben kellene változtatniuk, hogy előrelépést érjenek el a kapcsolatuk, a család, vagy az otthoni körülmények terén. Ma könnyebben megy az egyetértés is. Talán azért is, mert érzik a szeretet ünnepének közeledtét. Karácsonyi ajándékul egy közös utazással lepik meg magukat és egymást.

Rák

A napokban elhalasztott egy fontos feladatot, így ma azzal kell szembesülnie, hogy valósággal a körmére ég a munka. Jól teszi, ha korábban megy ma be dolgozni, így van esélye arra, hogy a reggeli nyugalmasabb időszakot kihasználva valódi haladást érjen el. Ez már azért is jobban megy reggel, mert a korai órák zseniális ötlettel ajándékozhatják meg. Most tényleg igaz a mondás: ki korán kel, aranyat lel.

Oroszlán

Új lehetőség adódhat az életében, ami annyira kecsegtetőnek tűnhet, hogy az már önnek is gyanút kelthet. De tegye félre az aggodalmait! Ha talán tényleg nem is olyan fényes a dolog, mint elsőre látszik, azért még egyáltalán nem rossz! Ráadásul valaki máris felfigyelt önre. De csak akkor nyerheti el a bizalmát, ha nem tántorítja el semmi sem a kitűzött céltól. És persze önmagának is kell bizonyítania.

Szűz

Jó ideje már, hogy nem találta a helyét a munkájában, a hivatásában. Most olyan új lehetőségek adódhatnak az ön számára ezen a téren, amik segíthetik az önmagára találását. Lehet, hogy ami most adódik lehetőség, még nem a végső megoldást jelenti. De egy állomás az úton, amit be kell járnia. Tegyen egy próbát! Mintha ön lenne ama legkisebb fiú a meséből. Szerencsével járhat.

Mérleg

Anyagi kérdéseket érintő ügyekben ma éppen annyira lehet szerencsés, mint szerencsétlen. Mivel látszik a veszteség lehetősége, ezért akkor jár a legjobban, ha elébe megy a dolognak, és inkább maga adakozik. Most rengeteg jótékonysági akció ad lehetőséget arra, hogy a saját jószántából szabaduljon meg a pénzétől. Ugyanakkor sikeres és szerencsés üzleteket is köthet, úgyhogy a veszteség nem baj.

Skorpió

A Mars keményebbé, és kissé agresszívabbá tette önt mostanában. A mai napon is sok mérgelődésre számíthat, de csak akkor, ha a lelkére veszi a dolgokat. Leginkább a külvilág, a körülmények váratlan, és folyamatos változásai borítják ki, no meg a társának a kiszámíthatatlansága és gondolati ugrásai. Azzal azonban nem segít, ha erővel lép fel, vagy ha mérgelődik. Vegye könnyedén!

Nyilas

A mai napon összehozhatja a sors valakivel, akivel még a múltból származóan valamilyen elrendezetlen ügye van. Minthogy a Hold ma az ön születési uralkodójával áll épp kedvező fényszögben, könnyen lehet, hogy ez valami szerelemfélét is jelent egyben. Ám, ha nem is az, az érzéseknek, mégpedig a nagyon jó érzéseknek mindenképpen szerepe van a kapcsolatukban. Nosztalgikus napra számíthat.

Bak

Újabban nagyon leterhelte magát, nem is csoda, ha a mai napon alig bírt kikecmeregni az ágyából. A jegyén áthaladó Jupiter ma a Nappal áll kvadrátban: alighanem a mai napra is kissé túltervezte magát. Talán nem ártana néhány programját lemondani, vagy kicsit kisebbíteni a tervein. Annál is inkább, mivel a mai délután még egy próbatételt is tartogat az ön számára. Muszáj jól teljesítenie.

Vízöntő

Nem kellene olyan kritikusnak lennie, hiszen ahogy Krisztus mondta: „Ne ítélj, hogy ne ítéltess!” Ön is könnyen eshet ugyanis a saját csapdájába, és ezáltal egy kritikája miatt végül is saját magát is megróhatja. Persze, ha ön annyira maximalista, akkor ezt akár még helyesnek is tarthatja. De ha a szívének enged inkább, akkor a mai napon dorgálás helyett szerelmet is kaphat. Ön mit választana?

Halak

A mai napját nagyon jól be kellene osztania, mert könnyen elcsúszhat a feladataival. A bolygók kettős hatást mutatnak: egyrészt nagyon mélyen látó és kutató hajlamú lehet, másrészt jellemző lehet önre egyfajta felületesség, és könnyen elvihetik a pillanatnyi események. Valójában mind a kettőnek megvan az előnye és a hátránya is. Ha a koncentrációt a meditatív, intuitív képességeivel jól vegyíti, nagyot alkothat.

https://www.tudasfaja.com/napi-horoszkop-december-3-merleg-kos-ikrek-szuz-halak-rak-skorpio-bak/

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével