Napi horoszkóp december 5. – Kosok, Halak, Ikrek, Rákok, Mérlegek, Nyilasok, Bakok, Halak!

Napi horoszkóp december 5. – Kosok, Halak, Ikrek, Rákok, Mérlegek, Nyilasok, Bakok, Halak!

Az év vége egyre közelebb, a csillagok pedig minden napra tartogatnak valamit számodra. Ha szeretnéd tudni mára milyen üzenetet hoztak neked, itt most megtudhatod!

Kos

A karrier szektorodban lévő kozmikus aktivitás azt jelenti, hogy többet között a munkádhoz szükséges támogatást is meg fogod kapni a legfontosabb forrásokból. Lehet, hogy természetednél fogva egy független típus vagy, de ha nagy lépéseket akarsz előre haladni, akkor szükséged van néha szövetségesekre.

Bika

Nem számít, hogy mennyire őszinte és megbízható barátaid és kollégáid vannak, akkor sem árt némi óvatosság. Győződj meg róla, hogy amit az elkövetkező napon hallasz, alá van-e támasztva tényekkel. Ne hidd el minden szavukat kanyar nélkül.

Ikrek

Most a legbölcsebb lépés az lesz, ha a saját érdekeidet helyezed előtérbe. Erre a bolygók ösztökélnek. Vannak időszakok, amikor túlságosan is jó vagy másokhoz. Nem hagyhatod, hogy visszaéljenek a jóindulatoddal.

Rák

Az egyetlen veszély a mai napban az lehet, hogy többet markolsz, mint amennyit képes lennél fogni és ez szellemileg és érzelmileg is megterhelhet. Bármi is legyen a célod, el kell fogadnod, hogy mások is segítségedre legyenek. Oszd meg a terheket, ahogy a hasznot is.

Oroszlán

Ahogyan a nap a karrier szektorodba lép, el kell fogadnod a tényt, hogy nem vagy minden szinten a helyzet magaslatán. Készíts prioritási listát és egyenként pipáld ki a tételeket, ne akarj mindent egyszerre elintézni.

Szűz

Olyan életet élsz, amilyet akarsz? Megéled az álmaidat? Ha a válaszod nem, akkor eljött az ideje, hogy olyan változtatásokat tegyél meg, amelyek megkönnyítik a sikeredet. Adj bele mindent.

Mérleg

Általában nem engeded felszínre törni az érzelmeidet, de a mai napon számíthatsz némi kitárulkozásra. Remélhetőleg nem bőszítesz fel túl sok embert, de ha mégis, akkor ne csinálj belőle nagy ügyet. Holnap ilyenkorra már minden le fog csitulni.

Skorpió

Ne akard annyira mások tudtára adni, hogy mire vágysz. Ha megneszelik, hogy mennyire kétségbeesett vagy, felemelhetik az árat és vagy többet fizetsz vagy üres kézzel kell hazatérned. Színlelj közömbösséget és olcsón megúszhatod.

Nyilas

Az anyagi szektorodban igen erős kozmikus aktivitás tapasztalható, így fontos, hogy pénzügyeiddel mélyrehatóbban foglalkozz. Egyes területeken érdemes visszafognod magad, hogy később nyereséget halmozhass fel.

Bak

A jegyedben történő kozmikus aktivitásnak köszönhetően ez az egyik legjobb napod lesz az évben, szóval érdemes terveket szövögetned. Hallgasd meg, mit súg neked a szíved, majd használd a fejed, hogy megtaláld a módját, hogyan valósítsd azt meg.

Vízöntő

Lehet, hogy meggondoltad magad azzal kapcsolatban, amivel éppen foglalkozol, de már túl késő irányt váltani. Mivel már elkötelezted magad a program és mások felé is, végig kell csinálnod. Felejtsd el az aggodalmaidat, még mindig sikerrel járhatsz.

Halak

Senki nem vitatja, hogy most szerencsés csillagállást élvezel, de még mindig érdemes odafigyelned arra, hogy mit mondasz és teszel. Olyan sokat elértél az elmúlt hetekben. Ne hagyd, hogy egy buta, meggondolatlan döntés az egészet elrontsa.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével