Napi horoszkóp december 14. – Rákok, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők, Halak, Bakok, Szüzek, Kosok, Bikák vigyázzatok!

Napi horoszkóp december 14. – Rákok, Mérlegek, Nyilasok, Vízöntők, Halak, Bakok, Szüzek, Kosok, Bikák vigyázzatok!

Ha ma van a születésnapod: Nem leszel jó ötletek híján a jövő évben, de tudnod kell, hogy nem minden ötleted lesz egyenértékű. Azzal is tisztában kell légy, hogy minél több ötleten dolgozol, az egyenként feldarabolja a rájuk szánt energiát és azok is gyengébbek lesznek ezáltal.

Ha egyedülálló vagy, akkor egy igazán nehéz kapcsolatban találhatod magad. Győződj meg róla, hogy valóban egy ilyen típusú kötelékre vágysz-e. Ha párkapcsolatban élsz, hajlamos leszel drámai változást eszközölni a kettőtök érdekében. Döntésed legyen sziklaszilárd.

Kos

Lehet, hogy nagy változtatós hangulatodban leszel a mai napon, de ne ragadtasd el magad és változtass meg olyan dolgokat is, amelyeket úgy kellene hagynod, ahogyan vannak. A tény, hogy a legtöbb dolog az életedben rendben van és csak 1-2 kisebb dolog gyengélkedik.

Bika

Sokáig átnéztél valami fölött, ami végig ott volt a szemed előtt, de most végre észreveszed. Ne légy túl szigorú magaddal, amiért most jöttél rá, hogy eddig vak voltál. A Bikák sem láthatnak mindig mindent.

Ikrek

Semmi értelme betervezni a napodba 50 dolgot, amikor arra sincs időd, hogy a fontossági listádon első helyen állót teljesítsd. Tedd meg, hogy egyszerre csak egy dologra koncentrálsz és azon dolgozol, ahelyett, hogy pörgetnéd az agyad, mi jöhet legközelebb.

Rák

Ma könnyedén képes leszel az emberek kedvében tenni és pozitív befolyással lenni rájuk, de gondolkozz el, hogy ők valóban olyan típusú emberek-e, akiknek az oldalán szívesen dolgozol? A kapcsolataid minősége messze fontosabb, mint a mennyisége.

Oroszlán

Teljesen rendjén van, hogy egy hatalmi pozícióban lévő személy közelébe szeretnél férkőzni a mai napon, de gondold át alaposan, hogy mit fogsz mondani, amikor bemutatkozol. Az első benyomás mindig a legfontosabb.

Szűz

Ahogy az uralkodó bolygód, a Merkúr a Nappal kapcsolódik, fel fogod ismerni, hogy mi az, amit egyértelműen tenned kell. Lehet, hogy nem azonnal fogod tudni meglépni a szükségszerűt, de semmi gond. Légy türelmes.

Mérleg

Valamiről, ami miatt napokat vagy akár heteket aggódtál előzőleg, kiderül, hogy ma már egyáltalán nem fontosak. Remélhetőleg, ennek köszönhetően hamar vissza fogsz térni az életvidám önmagadhoz. Legközelebb próbáld meg nem túl komolyan venni a dolgokat.

Skorpió

Könnyedén győztesként kerülhetnél ki egy vitából a pároddal vagy egy baráttal, de a bolygók most azt sugallják, hogy hagyd a másikat nyerni. Nem kell mindig neked felül lenni. Időnként veszíteni is jó politika.

Nyilas

Ha valaki próbál provokálni a mai napon, a legjobb lesz, ha nem dőlsz be a csalinak. Az egyetlen ok, amiért ennyire nem ért veled egyet az az, hogy túlreagáld a dolgot és rossz színben tűnj fel egy feljebbvalód előtt. Ennél te okosabb vagy.

Bak

Talán ma nem leszel túl figyelmes a részleteket illetően, de a bolygók állása azt sugallja, hogy kapd össze magad. Az apróságok lesznek azok a dolgok, amelyek most képesek elgáncsolni vagy visszatartani, ezért légy jól informált mindennel kapcsolatban.

Vízöntő

Könnyen elveszted a türelmedet olyanokkal szemben, akik minden nyomósabb ok nélkül érzelgőssé válnak. Nem mindenki lehet olyan logikus és összeszedett, mint te, ezért légy engedékenyebb. Az érzelmek legalább olyan fontosak, mint a tények. Sőt.

Halak

Győződj meg róla, hogy azok, akikkel ma dolgod akad, egy hullámhosszon legyenek veled. Lehet, hogy tőmondatokban kell majd elmagyaráznod nekik dolgokat, de sokkal inkább ez, mint félreértésekbe bonyolódni egyfolytában.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével