Napi horoszkóp december 25. – Karácsony első napja érzelmi zűrzavarokat hoz!

Napi horoszkóp december 25. – Karácsony első napja érzelmi zűrzavarokat hoz!

Karácsony első napjában még javában ég mindenkiben az ünnepi láz, azonban néhány csillagjegynek nincs túl jó hírünk, a mai nap ugyanis hozhat kisebb-nagyobb érzelmi zűrzavarokat.

Kos

A pénzkérdés némileg foglalkoztatni fog, mivel ráeszmélsz, hogy ez a karácsony sokkal zsebe nyúlósabb lett, mint amire számítottál, és amit lényegében terveztél. Ez az év egy jó lecke lesz arra, hogy jövőre okosabban csináld és csak a valóban fontos dolgokat dobáld a kosaradba.

Bika

Egyfajta kötelességet érzel azok iránt, akik a segítségedre számítanak és ez az érzés az elkövetkező napokban sem hagy majd nyugodni. Tegyél eleget a kérésnek, de vigyázz, nehogy valaki visszaéljen a jóindulatoddal, még akkor sem, ha a szeretet ünnepére hivatkozik.

Ikrek

A kozmikus összkép arra ösztönöz, hogy légy egy kicsit aktívabb és készülj előre a szilveszterre. Lehet, hogy te legszívesebben hátradőlnél, és semmivel nem foglalkoznál, hanem hagynád, hogy mások serénykedjenek helyetted. Egy baj van csupán, hogy a többiek is így gondolkodnak.

Rák

Ha egyes emberek az önsajnálat mocsarában akarnak dagonyázni, akkor hagyd őket. Karácsonykor hajlamosabbak az emberek a kezdeti lelkesedés után rád zúdítani a problémáikat és ha hagyod, akkor téged is a mélybe rántanak. Kerüld el az ilyeneket.

Oroszlán

Érzelmi zűrzavarokat tapasztalhatsz a környezetedben a mai napon, de nem kell azt hinned, hogy ezzel olyan nehéz megbirkózni. Légy kedves és megértő, főleg azokkal, akik úgy gondolják, hogy a kiabálással mindent meg lehet oldani. Mutasd meg nekik a helyes irányt.

Szűz

Lehet, hogy az elmúlt hetekben teljesen el voltál varázsolva és azt sem tudtad, hogy merre van az előre, azonban most mindent nagyon tisztán látsz. Az ünnepi szezon képes kiváltani belőled, hogy csakis az értékes dolgokra koncentrálj és képes légy a kreativitásodat produktívan felhasználni.

Mérleg

Lehet, hogy nemrég kisebb vagyont hagytál ott a boltokban a karácsonyi készülődés hevében, de nem kell félned pénzt költeni a szeretteidre továbbra sem, mivel a következő évben komoly anyagi fellendülésre számíthatsz, amit valljuk be, meg is érdemelsz.

Skorpió

Karácsony második napja teljen egy kissé a befelé fordulás jegyében. Számos kívánságod maradt, amit nem lehet megvásárolni, de szeretnéd, ha végre valósággá válna? Minden eszköz a rendelkezésedre áll, hogy ne csak álmodozz, de cselekedj is. Ötöld ki, hogy hogyan.

Nyilas

Jó lenne, ha képes volnál elengedni végre a gondolatot, hogy mindenki rólad beszél a környezetedben. Lehet, hogy egy karácsonyi összejövetelen a nevedet hallod megemlíteni, de gondoltál már arra, hogy talán éppen dicsérnek és követendő példaként hivatkoznak rád?

Bak

Készülsz valamire, amit szeretnél még egy darabig titokban tartani. Bár így az ünnepek tájékán nehéz kikerülni a kérdést, hogy „És hogy vagy, mik a terveid?”, de ha valóban eltökélt vagy, akkor muszáj lesz és menni is fog.

Vízöntő

Maga vagy a megtestesült vidámság és senki nem lenne képes kizökkenteni ebből az állapotból. Jót tett karácsony első napján a pihenés és nyugalom. Olyannyira, hogy ma már, akár valami jó buliban is benne lennél. Nem kell visszafognod magad, ünnepelni zajosan is lehet.

Halak

Ne feledd, hogy még mindig karácsony van, szóval jó lenne, ha nem azon törnéd fejed, hogy mi minden elintézni valód akad a két ünnep között. Próbálj meg a jelenben maradni és kiélvezni azt, hogy végre a szeretteiddel lehetsz, akiket év közben szinte alig látsz. Ráérsz később a feladataiddal foglalkozni.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Szeretettel és fényben,

Gábor

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

http://kellenifog.hu/index.php/gabor-a-beke-kovetoje/


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://kellenifog.hu/index.php/egyetlen-mondat-amit-jegyezz-meg-ez-a-mantra-segit-ha-nehez-helyzetbe-kerulsz/