Válaszd ki azt a kártyát, amelyiket elsőre megragadja a figyelmedet! Abban rejlik a mai jóslatod!

Válaszd ki azt a kártyát, amelyiket elsőre megragadja a figyelmedet! Abban rejlik a mai jóslatod!

A Tarot kártya mélyebb üzenete: útmutatás a jelen pillanathoz

Kedves Olvasónk!

Sokan fordulnak a Tarot kártyákhoz, amikor útmutatásra, megértésre vagy perspektívára van szükségük életük aktuális helyzeteiben. A Tarot egy ősi eszköz, amely segíthet megvilágítani a múltat, a jelent és a jövőt, miközben tükröt tart elénk belső világunkról. Ma három különleges lapot húzok, melyek mindegyike különleges üzenetekkel bír az életed számos területére vonatkozóan.

A Kiválasztott Kártyák és Üzeneteik

  1. A Diadal

  2. A Remete

  3. Az Ördög

1. A Diadal

Jelentés: A Diadal, más néven A Kocsis, a siker, az önuralom és az akaraterő lapja. Ez a kártya azt jelzi, hogy képes vagy uralni érzéseidet és vágyaidat, és ezzel sikerre vinni a céljaidat.

Jóslat: Ez a lap arra utal, hogy egy olyan időszak közeledik, amikor kézbe veheted az irányítást, és sikeresen megvalósíthatsz egy fontos projektet vagy célt. Legyen bátor és határozott, hiszen az akaraterőd és a kitartásod most kulcsfontosságú lesz.

2. A Remete

Jelentés: A Remete a belső bölcsesség, az önvizsgálat és a spirituális keresés lapja. Ez a kártya arra hív fel, hogy fordíts időt magadra, a belső világodra és a személyes növekedésedre.

Jóslat: Ez a lap azt sugallja, hogy eljött az ideje annak, hogy visszavonulj a külvilág zajától, és mélyebben foglalkozz önmagaddal. Ez lehet egy spirituális út, egy új hobbi, vagy csak egyszerűen a belső béke megkeresése.

3. Az Ördög

Jelentés: Az Ördög a kötődések, a függőségek és az anyagi világ kísértései lapja. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy légy tudatos a káros kötődéseiddel és függőségeiddel kapcsolatban.

Jóslat: Ez a lap arra figyelmeztet, hogy lehetnek olyan dolgok az életedben, amelyek visszatartanak. Ez lehet egy rossz szokás, egy káros kapcsolat, vagy akár egy munkahelyi helyzet. Itt az ideje, hogy szembenézz ezekkel a kihívásokkal, és felszabadítsd magadat a negatív kötelékektől.

A Tarot kártyák olvasása nem csak egy pillanatnyi útmutatást nyújt, hanem segít abban is, hogy mélyebben megértsük saját magunkat és az életünket. Emlékezzünk, hogy a Tarot kártyák csupán eszközök, amelyek segítenek a belső utazásban. A végleges döntések mindig a saját kezünkben vannak!

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is elolvashassák a mai napra szóló üzenetüket! Ne feledd, hagyj egy “köszönöm” kommentet a facebookon a poszt alatt.

Szeretettel és pozitív gondolatokkal,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével