Napi horoszkóp január 6.- Kos, Ikrek, Szűz, Mérleg, Halak, Rák, Nyilas, Skorpió, Bak, Bika

Napi horoszkóp január 6.- Kos, Ikrek, Szűz, Mérleg, Halak, Rák, Nyilas, Skorpió, Bak, Bika

Ha ma van a születésnapod: Győződj meg róla, hogy azt kapod, amit valóban megérdemelsz. A múltban túl gyakran érted be kevesebbel, mert bátortalan voltál többet kérni. Azok, akik a pénzügyi szálakat tartják a kezükben tudják, hogy nem veszíthetnek el téged!

Ha egyedülálló vagy, egy nagyon érdekes romantikus kapcsolat veheti kezdetét. Hagyj időt az ismerkedésre és a másik felfedezésére. Ha párkapcsolatban élsz, kedveseddel nyitottak lesztek egy új kezdetre. Lehet, hogy váratlan dolgokat is megtapasztaltok majd.

Kos

Jobban kellene bíznod a saját ítélőképességedben. Mindig találhatsz valakit, aki azt fogja mondani, amit hallani akarsz, de elég csak a belső hangodra figyelned, hogy azt halld, amire tényleg szükséged van. Ez az, ami igazán fontos.

Bika

Ragaszkodj szigorúan a tényekhez és ne hagyd, hogy mások rábeszéljenek olyasmire, amiről tudod jól, hogy nem helyes. Minél inkább próbálják bizonygatni a kockázat hiányát, annál inkább készülnöd kell rá, hogy van.

Ikrek

Tegyél erőfeszítéseket annak érdekében, hogy a hatalmi pozícióban lévő személyek jó oldalán legyél. A bolygók arra figyelmeztetnek, hogy ne akaszd össze a bajszod a mai napon feljebbvalóval vagy hatósági személlyel, mert a rövidebbet fogod húzni.

Rák

Úgy tűnik, mintha valaki valamit rejtegetne előled és talán igaz is, de nem akkora jelentőségű a dolog, hogy érdemes volna nagy ügyet csinálni belőle. Bármi is történjen a háttérben, az téged nem fog negatívan befolyásolni.

Oroszlán

Ne adj tovább olyan információt, amit nem szükséges. A tudás hatalom és minél többet tudnak meg a terveidről mások, annál nagyobb hatalmat gyakorolhatnak feletted. A dicsekvésed most sokba kerülhet.

Szűz

Egyesek nem tudnak neked nyugtot hagyni, sokkal inkább csak panaszkodnak. Tudod, hogy mit kell tenned és ez nem más, mint elvágni velük a kapcsolatot. Ne aggódj amiatt, hogy ridegnek tűnsz, ez az egyetlen módja, hogy leállítsd őket.

Mérleg

Ha rosszkedvűen is kezdted a hetet, megvan az esély, hogy felvidulj. Csinálj valamit, ami képes elterelni a gondolataidat. Mi tud a legjobban megnevettetni? Erre koncentrálj és minden mást hagyj most figyelmen kívül.

Skorpió

Ha valaki, aki eddig támogatott téged, hirtelen akadályozni kezd, akkor egyértelmű, hogy valami nincs rendben a kapcsolatotokban. Tudd meg, hogy mi lehet az oka és dolgozzatok a jóvátételén. Lehet csak az a baj, hogy több figyelemre vágyik.

Nyilas

Miért vagy olyan pesszimista egy hosszú távú kimenetellel kapcsolatban? Valószínű, hogy a kozmikus aktivitás teszi, hogy a kék ég helyett felhőket látsz mindenütt. Ne félj a legrosszabbtól, ugyanis kicsi az esélye, hogy bekövetkezik.

Bak

Az élet jóságos és egyre jobb lesz minden perccel, órával és nappal. Lehet, hogy adott pillanatban nem így látod, de a nap végére kitisztul majd a kép. Mutasd meg a világnak, hogy milyen egy tündöklő csillag.

Vízöntő

Ne aggódj túl sokat pénzügyi dolgok miatt a mai napon. Sokkal bátrabb leszel a szokásosnál, amivel semmi gond, csak arra figyel, nehogy valaki a környezetedben át akarjon ejteni.

Halak

Még mindig nagyszerű az időszak baráti csapatos programokra és valaki, aki „távolról” kedvel, az elkövetkező 24 órában a röppályádba kerülhet. Kápráztasd el a személyiségeddel és nagyon jó barátokká válhattok.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével