Válassz egyet a jóskártyák közül, és olvasd el, mit üzen számodra!

Válassz egyet a jóskártyák közül, és olvasd el, mit üzen számodra!

Amikor a Tarot kártyákhoz fordulunk, nem csak a jövőbe pillantunk be, hanem a jelenünket is tisztábban látjuk, és a múltunkat is jobban megértjük. Ez a misztikus eszköz segít felfedezni az életünk rejtett aspektusait, és útmutatást nyújt a személyes fejlődésünkben. Ma három különleges kártyát húzok, hogy betekintést nyerjünk a jelenlegi életszakaszunkba.

A választott kártyák és üzenetük:

  1. A Nap

  2. A Szeretők

  3. A Bölcs

1. A nap

Jelentés: a nap a boldogság, az életöröm és a siker szimbóluma. Ez a fényes és pozitív lap sugárzó energia és teljesülés ígéretét hordozza.

Jóslat: Kedvesem, a nap lapja azt üzeni neked, hogy készülj fel egy ragyogó időszakra az életedben. Az univerzum most a te oldaladon áll, és támogat a céljaid elérésében. Öröm, nevetés és boldogság vár rád, amint követed a szíved és a szenvedélyed. Hagyd, hogy ez a pozitív energia átjárjon minden porcikádat!

2. A szeretők

Jelentés: a szeretők a harmonikus kapcsolatok, az összeköttetés és a döntések lapja. Ez a kártya mély, érzelmi kapcsolódást és választások fontosságát jelzi.

Jóslat: Drága Barátom, a szeretők lapja arra emlékeztet, hogy hallgasd meg a szíved, amikor kapcsolatokról és választásokról van szó. Legyen szó párkapcsolatról, barátságról vagy egyéb fontos döntésekről, a szeretet és összhang vezessen téged. Az igazi kapcsolódás mély, őszinte kommunikációban és kölcsönös tiszteletben gyökerezik.

3. A bölcs

Jelentés: a bölcs, ismertebb nevén Az Öreg Bölcs, az önmagunkkal való kapcsolat, a bölcsesség és a belső vezetés lapja. Ez a kártya arra hív, hogy forduljunk belső bölcsességünk felé, és merítsünk belőle erőt és útmutatást.

Jóslat: Édes Lelkem, A Bölcs lapja azt üzeni, hogy bízz a belső hangodban, és engedd, hogy ez a bölcsesség vezessen az utadon. Mindannyiunkban van egy belső bölcs, aki tudja, mi a legjobb számunkra. Fordulj befelé, hallgasd meg ezt a hangot, és kövesd az útmutatását. Ez az időszak a belső növekedésről és a személyes fejlődésről szól.

Szeretettel és pozitív gondolatokkal,

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével