Napi horoszkóp január 16. – Rák, Halak, Oroszlán, Mérleg, Vízöntő, Skorpió, Ikrek, Szűz, Bika!

Napi horoszkóp január 16. – Rák, Halak, Oroszlán, Mérleg, Vízöntő, Skorpió, Ikrek, Szűz, Bika!

Ha ma van a születésnapod: A legfontosabb dolog, amit a szülinapodon meg kell tenned, az, hogy tisztázd az ambícióidat az előtted álló évre. Biztosnak kell lenned benne, hogy mi a célod pontosan, mert az univerzum csak akkor tudja megadni a hozzá szükséges energiát.

Ha egyedülálló vagy, jelen népszerűséged sok hódolót sodor az utadba. Csak azt kell eldöntened, hogy meg akarsz állapodni vagy sem. Nagyobb esélyed van az elköteleződésre a következő télen. Ha párkapcsolatban élsz, sok mindenben fogsz kedvesedre támaszkodni, akinek mondhatni minden szituációra van egy trükk a zsebében.

Kos

Erőltesd meg magad és beszélj azokkal, akikkel ma találkozol. Találd ki, hogy mire gondolnak és tegyél javaslatot arra nézve, hogyan tudnátok együtt dolgozni a jövőben. Az embernek sosem lehet túl sok szövetségese és az még jobb, ha ezek a szövetségesek még barátaid is.

Bika

Lehet, hogy összetűzésbe keveredsz egy hatalmi pozícióban lévő emberrel a mai napon, de ne aggódj. Ha elég kitartóan és meggyőzően állsz ki magadért, akkor biztos, hogy képes leszel kimászni a slamasztikából, sőt, még le is nyűgözheted az adott személyt.

Ikrek

Fontos lesz változtatni a gondolkodásodon, hiszen a félelmeid már túl régóta tartanak vissza a boldogságodtól. Ideje, hogy visszatérjen beléd a hit és nem fogsz problémába ütközni többé.

Rák

Ne hagyj egy értékes információ darabkát kicsusszanni a kezedből. A tudás erő és ha mindenki a birtokába kerül annak, amit te tudsz, akkor a tulajdon erőd el fog veszni. Néha kifizetődő titkolózónak lenni és ez pont egy ilyen időszak.

Oroszlán

Úgy tűnik, hogy képes vagy belelátni mások fejébe, ami nagyon is értékes lesz a négyszemközti szituációk tekintetében. Egy nagyobb csoportban azért már nem lesz ennyire egyszerű dolgod ráhangolódni másokra.

Szűz

Kezdd a napot lassan és átgondoltan és ne aggódj amiatt, ha néhány rivális elhúz melletted, mert később úgyis be fogod érni őket a héten. Nem kell, hogy te legyél a legnagyobb vagy a legjobb, önmagad kell, hogy légy.

Mérleg

Az elméd éles lesz, mint a borotvapenge és képes leszel minden álhíren átvágni magad vele, amelyek az utadba kerülnek különböző forrásokból. Tudod, hogy mikor hallasz igazat, szóval győződj meg róla, ezzel mások is tisztában vannak-e.

Skorpió

Nem fogsz sokáig dilemmázni azon, vajon megmondd-e másoknak, hogy mit gondolsz róluk. Ezzel semmi baj nincs, de készülj fel, hogy téged is fognak érni kritikák. Nem is lehet majd okod a panaszra, hiszen szabadon megoszthatja mindenki a véleményét, nem csak te.

Nyilas

Az ötletek csak úgy tolulnak majd az elmédbe az elkövetkező 48 órában, ahogy magasabb fokozatra kapcsol az agyad. Az elképzeléseid kivételesen tiszták és erőteljesek, szóval légy óvatos, mit gondolsz ki, mert az a holnapod valósága lehet.

Bak

Ne próbálj elmenekülni egy anyagi probléma elől, inkább tegyél valamit a megoldás érdekében. A kozmikus aktivitásnak köszönhetően egészen könnyen fogsz megoldást találni arra, honnan folyjon be több pénz a kasszádba. Használd a fejed és tedd, amit sugall.

Vízöntő

A jegyedben tapasztalható kozmikus aktivitás most nagyon a kedvedre fog tenni. Bármi, amit vizualizálsz, amit birtokolni szeretnél, amit elérnél, hamarosan a tiéd lehet. Csak úgy kell tenned, mintha már a tiéd lenne.

Halak

Lehet, hogy nem fog tetszeni, amit a mai napon felfedezel, de ami fontos, hogy legalább már tudod, mi történik. Most már az a dolgod, hogy megtudd, miért történik. Gondolkozz el, a válasz nagyon egyszerű lehet.

tudasfaja.com

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével