Amintiel, a szerencse angyala kísér ma utadon – a mai nap angyali üzenete számodra

Amintiel, a szerencse angyala kísér ma utadon – a mai nap angyali üzenete számodra

Kedves Olvasóink!

Szeretettel köszöntelek ezen a csodálatos napon! Ma egy különleges üzenetet hoztam el neked az égiektől, egy titokzatos és csodálatos lényről, Amintielről, a Szerencse Angyaláról, aki azoknak valósítja meg az álmait, akik tiszta szívvel hisznek benne. Amintiel, aki a remény sugárzó fényével és a lehetőségek végtelen horizontjával árasztja el az életünket, most hozzád szól, hogy megosztson egy ősi bölcsességet és áldást, amely megváltoztathatja az életed!

A szerencse angyalának csodás tulajdonságai

Amintiel egy olyan lény, aki a tiszta szándék és az ártatlan hit erejével működik. Ő az, aki láthatatlanul vezet minket a siker és a megvalósulás útján, miközben szívünk legmélyebb vágyait tartja szem előtt. Amintiel tulajdonságai között szerepel a feltétel nélküli szeretet, a végtelen türelem, és a csodák megteremtésének képessége. Ez az angyal mindig ott van, hogy támogasson, inspiráljon és vezessen minket az élet viharaiban.

Az angyali szerencse imája:

Kedves Amintiel, szerencse angyala, aki álmokat valósítasz meg, kérünk, áraszd ránk bölcsességed fényét, vezess minket szeretetben, hitben és reményben. Töltsd meg szívünket tiszta szándékkal, hogy minden cselekedetünkkel jót teremtsünk. Nyisd meg szemünket, hogy meglássuk a lehetőségeket, és adj erőt, hogy megragadjuk a szerencse pillanatait.

Ámen.

Amintiel áldása kísérjen utadon, világítsa meg lépteidet és vezessen a szeretet útján. Legyen mindig melletted, hogy meglásd a jót minden helyzetben, és áldás legyen minden kihívás, amely erősebbé és bölcsébbé tesz. Legyen a szerencse mindig veled, mint egy láthatatlan erő, ami előre hajt és segít álmaid megvalósításában!

Az elkövetkezendő időszakban nyisd meg szívedet és lelkedet, hogy befogadd Amintiel üzenetét és vezetését. Lesznek kihívások, de emlékezz, minden akadály egy lehetőség a fejlődésre és a tanulásra. Amintiel segíteni fog abban, hogy megtaláld az igazi utadat, és megvalósítsd azt, amire szíved mélyén vágysz. Bízz benne, és a szerencse új és váratlan módon fog megnyilvánulni életedben.

Kedves olvasó, ha érzed Amintiel jelenlétét és szeretnéd, hogy mások is részesüljenek ebben a csodálatos áldásban, oszd meg ezt az üzenetet. Hagyjuk, hogy a szeretet és a pozitivitás hullámai átjárják a világot. És ne feledd, a hit, a remény és a szeretet ereje mindig legyőzi az akadályokat!

Oszd meg ezt az üzenetet és lásd, ahogy az élet csodálatos módon változik meg körülötted és másokban is. Amintiel vár rád, hogy megmutassa, milyen csodás dolgokat képes megvalósítani a hit és a tiszta szív erejével.

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!