A mai nap üzenete számodra: A jóság és a jócselekedetek visszatérnek hozzád, ez a karma törvénye. Ma sok jóra számíthatsz!

A mai nap üzenete számodra: A jóság és a jócselekedetek visszatérnek hozzád, ez a karma törvénye. Ma sok jóra számíthatsz!

Kedves Olvasóim!

Ahogy az új nap fénye átszűrődik az ablakon, és a reggeli csendben Isten szeretete körülvesz minket, egy rendkívül izgalmas és szívhez szóló üzenetet hoztam el nektek. Ezen a napon, és minden nap, emlékezzetek arra az örök igazságra: A jóság és a jócselekedetek visszatérnek hozzád, ez a karma törvénye. Ma sok jóra számíthatsz!

“Aki bőven vet, bőven is arat.” – 2 Korinthus 9:6. Ebben az egyszerű, de mélyen meggyőző bibliai igéretben Isten emlékeztet minket, hogy a jócselekedeteink, az általunk végzett szeretetbővű tettek, mint a vetés a mezőn, meghozzák majd a termést. Amikor jóra használjuk az életünket, amikor adunk másoknak szeretetből, segítünk a rászorulókon, vagy csak egy kedves szót szólunk, az jó energiát bocsát ki az univerzumba, ami visszatér hozzánk.

Most pedig, engedjétek, hogy megosszak veletek egy üzenetet ezen a csodás napon: Ma olyan jó dolgok történnek veletek, amelyeket talán nem is vártatok. Esetleg egy régi barát hív fel, hogy köszönetet mondjon valamiért, amit régebben tettél neki. Talán egy váratlan lehetőség kopogtat az ajtótokon, ami lehetőséget ad arra, hogy még több jót tegyetek. Vagy egyszerűen csak egy olyan békével és örömmel teli napotok lesz, ami megerősíti bennetek, hogy jó úton haladtok!

Engedjétek, hogy elmondjak egy imát a mai napra:

Drága Mennyei Atyánk, Köszönjük, hogy szereteteddel és jóságoddal megáldasz minket minden nap. Kérünk, tölts el minket a Te szereteteddel, hogy bátran és önzetlenül adhassunk másoknak. Segíts nekünk, hogy  jócselekedeteink által bőségesen arassunk, ahogy a Te Igéd ígéri. Nyisd meg szívünket és szemünket, hogy észrevegyük és megragadjuk a ma rejtett áldásait!

Ámen.

Kedves barátaim, emlékezzetek: amit ma tesztek, az formálja a holnapotokat. A jóság és a jócselekedetek, amiket ma gyakoroltok, nem csak az életeteket gazdagítják, hanem vissza is térnek hozzátok, megerősítve azt az igazságot, hogy az élet valóban csodálatos, amikor megosztjuk másokkal a szeretetünket és jóságunkat.

Áldásokban gazdag, szeretettel és örömmel teli napot kívánok mindannyiótoknak!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!