Angyali üzenet a mai napra: nincs miért aggódnod, minden jól alakul körülötted!

Angyali üzenet a mai napra: nincs miért aggódnod, minden jól alakul körülötted!

Kedves Olvasóim,

Minden új nap egy új kezdet, egy új lehetőség arra, hogy átformáljuk az életünket és mélyebben kapcsolódjunk Isten végtelen bölcsességéhez és szeretetéhez. Ahogy ma a nap felkelt, és az ég színei a hajnali fényben újra és újra megszületnek, egy különleges üzenetet szeretnék veletek megosztani:

Nincs miért aggódnod, minden jól alakul körülötted!

“Ne aggódjatok semmiért, hanem mindenben imádsággal és könyörgéssel, hálaadással tárjátok fel kéréseiteket Isten előtt.” – Filippiek 4:6. Ebben az inspiráló szóban Isten arra hív minket, hogy bízzunk Őbenne minden körülmények között, tudva, hogy gondoskodik rólunk, és mindig a legjobbat akarja számunkra.

Engedjétek meg, hogy egy üzenettel színesítsem a mai napot: Ahogy tovább haladtok az élet útján, tudatosítani fogjátok, hogy a félelmek és aggodalmak, amelyek tegnap még súlyosnak tűntek, ma már könnyebbek. Ez nem véletlen; az imáitok meghallgatásra találnak, és a pozitív változások már úton vannak felétek. Lehet, hogy egy váratlan megoldás egy régóta fennálló problémára, egy kedves szó egy váratlan forrásból, vagy egy lehetőség, amely úgy tűnik, pont a megfelelő időben érkezik!

Most pedig, hadd ajánljak fel egy rövid imát e napra:

Drága Égi Atyánk, köszönjük a végtelen szereteted és védelmed, amit nap mint nap ránk árasztasz. Kérünk, segíts nekünk emlékezni arra, hogy nincs miért aggódnunk, mert Te gondoskodsz rólunk minden helyzetben. Adj békét és nyugalmat a szívünkbe, hogy tudjuk, minden jól alakul körülöttünk, ahogy bízunk a Te gondviselésedben. Áldd meg ezt a napot, hogy minden, amit teszünk, dicsőségedre váljon!

Ámen.

Kedves barátaim, ahogy ma továbbléptek, tartsátok szem előtt ezt az üzenetet: Nincs miért aggódnod, mert minden jól alakul körülötted. Legyen a hitetek erős, a szívetek bátor, és tudjátok, hogy az élet útján nem vagytok egyedül. Isten és az Ő angyalai mindig veletek vannak, vezetnek, vigyáznak és megáldanak minden lépésetekben.

Áldás, béke, és szeretet kísérjen benneteket minden napotokon!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!