Angyali üzenet a mai napra: a mai napon ezerszeres teremtő energiák érkeznek, készülj fel a fogadásukra!

Angyali üzenet a mai napra: a mai napon ezerszeres teremtő energiák érkeznek, készülj fel a fogadásukra!

Kedves Olvasóim,

Ahogy a nap újra felkel és egy újabb napra virradunk, egy izgalmas és egyben mélyen inspiráló üzenetet hozok nektek. A mai napon, egy különleges és ritka esemény veszi kezdetét az Univerzumban: ezerszeres teremtő energiák érkeznek, amelyek képesek arra, hogy gyökeresen megváltoztassák az életeteket. Ezek az energiák különleges lehetőséget biztosítanak számotokra, hogy újraformáljátok a sorsotokat, és megteremtsétek azt a valóságot, amelyre mindig is vágytatok!

“Én pedig, az Úr, a ti Istenetek, megerősítelek titeket, mégpedig igazságos jobbommal.” – Ézsaiás 41:10.

Ez a bibliai ígéret emlékeztet minket arra, hogy Isten mindig velünk van, megerősít és támogat minket minden lépésünkben, különösen azokban a pillanatokban, amikor új kezdetek felé nyitjuk meg szívünket.

A mai napon egy kis jövendőmondás is érkezik hozzátok: Készüljetek fel arra, hogy befogadjátok ezt a rendkívüli energiát. Az elkövetkezendő órákban és napokban észre fogjátok venni, hogy új ötletek és inspirációk áramlanak felétek, olyan lehetőségek bukkannak fel, amelyekre korábban nem is gondoltatok volna. Ezek az energiák segítenek nektek, hogy leküzdjétek a félelmeiteket, meghaladjátok a korlátaitokat és megvalósítsátok a legmerészebb álmaikat.

Most pedig, hadd osszak meg veletek egy rövid imát erre a különleges napra:

Drága Mennyei Atyánk, Hálásak vagyunk Neked a mai napon ránk áramló ezerszeres teremtő energiákért. Kérünk, segíts minket, hogy nyitott szívvel és elmével fogadjuk ezeket az energiákat, és használjuk fel őket arra, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, és pozitív változásokat vigyünk véghez az életünkben és a körülöttünk lévő világban. Add meg nekünk a bölcsességet és az erőt, hogy felismerjük és megragadjuk az előttünk álló lehetőségeket, és bízzunk benned minden körülmények között.

Ámen.

Kedves barátaim, emlékezzetek: a mai nap az újrakezdés és a teremtés napja. Fogadjátok be ezeket a különleges energiákat, és használjátok őket arra, hogy álmaidatokat valósággá tegyétek. Isten mindig veletek van, támogat és vezet titeket minden lépésetekben!

Áldás, bőség és teremtő erő kísérjen benneteket a mai napon és minden további napon!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!