Angyali üzenet a mai napra: A csodák kapuja megnyílt, lépj be rajta!

Angyali üzenet a mai napra: A csodák kapuja megnyílt, lépj be rajta!

Kedves Barátaim,

Egy izgalmas, reményteljes napra ébredtünk, egy olyan napra, amely tele van lehetőségekkel és új kezdetekkel. Szeretnék veletek megosztani egy különleges üzenetet, amelyet a szívem mélyéről érzek, és amely mindannyiunk számára fontos: A csodák kapuja megnyílt, lépj be rajta!

“Ez az Úr tette, és csodálatos a mi szemünkben.” – Zsoltárok 118:23.

Ez a bibliai idézet emlékeztet minket arra, hogy az életünkben megjelenő csodák Isten kezéből származnak. Ő munkálkodik a háttérben, hogy előkészítse számunkra a csodálatos lehetőségeket, amelyek előttünk állnak.

Engedjétek meg, hogy egy jó hírrel színesítsem ezt a napot számotokra: Ahogy elindultok a napotokban, legyetek nyitottak és figyelmesek a körülöttetek lévő jelekre és üzenetekre. Lehet, hogy egy váratlan lehetőség kopogtat az ajtótokon, egy régi álom kezd valóra válni, vagy egy új kapcsolat kínálkozik, amely pozitív változást hoz az életetekbe. Ezek nem véletlen események, hanem a csodák kapujának jelei, amelyek most szélesre tárultak előttetek.

Most pedig, szeretnék megosztani veletek egy rövid, de erőteljes imát, amely segít megnyitni a szíveteket és elméteket a csodák befogadására:

“Drága Mennyei Atyánk, hálás szívvel köszönjük neked a csodálatos lehetőségeket, amelyeket nap mint nap nekünk szánsz. Kérünk, segíts nekünk erőt adni, hogy bátran lépjünk be a csodák kapuján. Add meg nekünk a bátorságot és az erőt, hogy teljes szívvel éljünk, és fogadjuk el a változásokat és áldásokat, amelyeket az életünkbe hozol. Tölts el minket hitel, reménnyel és szeretettel, hogy minden, amit teszünk, dicsőségedre váljon!

Ámen.”

Kedves barátaim, emlékezzetek, a csodák kapuja ma tárva nyitva áll előttetek. Lépjetek be rajta bátorsággal és nyitott szívvel! Minden egyes nap egy új lehetőség arra, hogy megtapasztaljuk Isten jóságát és szeretetét életünkben. Legyetek nyitottak a csodákra, és hagyjátok, hogy elvezessenek benneteket azok az új, izgalmas utak, amelyeket Isten készített számotokra!

Áldásokban gazdag, békés, és csodákkal teli napot kívánok nektek!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!