Angyali üzenet a mai napra: Rád talál a boldogság, a lelki társad közelebb van mint gondolnád!

Angyali üzenet a mai napra: Rád talál a boldogság, a lelki társad közelebb van mint gondolnád!

Kedves Olvasóim,

Ezen a csodálatos napon, amikor a nap fénye átszűrődik az ablakon és melegíti a szobát, egy szívhez szóló és inspiráló üzenettel érkezem hozzátok: Rád talál a boldogság, a lelki társad közelebb van, mint gondolnád!

“Két ember jobb, mint egy, mert jutalmuk nagyobb munkájukért. Ha elesnek is, az egyik felemeli társát; de jaj annak, aki egyedül van, és elesik, mert nincs, aki felemelje.” – Prédikátorok 4:9-10.

Ez a bibliai idézet arra emlékeztet minket, hogy Isten nem akarja, hogy egyedül menjünk végig az élet útján. Az Ő terve szerint van számunkra valaki, aki osztozik örömeinkben és nehézségeinkben, aki mellettünk áll, és aki igazán megért minket.

Engedjétek meg, hogy egy tanáccsal színesítsem ezt az üzenetet: Az elkövetkező napokban legyetek nyitottak és figyelmesek azokra a jelekre, amelyeket az Univerzum küld nektek. Lehet, hogy egy régi barátból lesz valami több, vagy egy új ismerősbe fogtok belebotlani egy váratlan helyen. Ezek a találkozások nem véletlenek; ők azok az emberek, akik az életetek részévé válhatnak, akár egy lelki társ formájában is. Ne féljetek lépéseket tenni, hogy megismerjétek őket, mert a boldogság néha csak egy beszélgetésre van tőlünk.

Most pedig, szeretnék megosztani veletek egy rövid, de erőteljes imát, ami segít megnyitni a szíveteket a szeretet és a kapcsolódás előtt:

“Drága Mennyei Atyánk, hálásak vagyunk Neked minden áldásért, amit életünkbe hoztál. Kérünk, segíts nekünk nyitott szívvel és lélekkel járni azon az úton, amelyet számunkra kijelöltél. Vezess minket abba az irányba, ahol megtalálhatjuk a lelki társunkat, éa vele együtt áldj meg minket. Áldd meg ezt a kapcsolatot szeretettel, megértéssel és örömmel. Add, hogy türelmesek és kedvesek legyünk egymáshoz, és hogy együtt fejlődhessünk a Te szeretetedben.

Ámen.”

Kedves barátaim, emlékezzetek, a boldogság nem egy távoli álom; az éppen most kerülhet közelebb hozzátok, mint valaha. Legyetek nyitottak, szeressetek bátran, és higgyetek abban, hogy a lelki társatok közelebb van, mint gondolnátok.

Áldásokban gazdag, szeretettel teli napot kívánok nektek!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!