Angyali üzenet ma estére: a hit képes a lehetetlenre is!

Angyali üzenet ma estére: a hit képes a lehetetlenre is!

Kedves Olvasóim,

Ahogy a nap lehunyja szemeit és átadja helyét a csillagok tündöklő fényének, hadd osszak meg veletek egy különleges üzenetet, amely átöleli mind a hit csodálatos erejét, mind a végtelen lehetőségeket, melyeket a jövő tartogat számunkra. Ez az üzenet nem csupán szavak sorozata; ez egy meghívás, hogy lépjünk be együtt abba a titokzatos térbe, ahol  keresztény gondolatok találkoznak, egy helyre, ahol az angyalok suttogása vezeti lépteinket.

“A hit nem arról szól, hogy látjuk a lépcsőt teljes egészében. A hit arról szól, hogy megtesszük az első lépést, még akkor is, ha nem látjuk a teljes lépcsősort!”

És igaz, kedves barátaim, a hit, mint egy hajnal előtti csend, hívatlanul kopogtat szívünk ajtaján, és arra kér minket, hogy lépjünk ki a komfortzónánkból, és tegyük meg azt az első lépést a láthatatlanban.

Mielőtt továbblépnénk, a Szentírás szavai által vezérelve erősítsük meg hitünket. Ahogy a Máté evangéliuma 17:20-ban olvasható:

„…bizony mondom néktek, ha hitetek van akkora mint egy mustármag, ezt a hegyet is megmondhatjátok: Menj innen oda, és odamegy, és semmi sem lesz lehetetlen számotokra.”

Ebben a versben rejlik hitünk és reményünk lényege; egy kis hit képes megmozdítani hegyeket, és átformálni a lehetetlent a lehetségessé!

Most pedig, engedjük, hogy az angyalok üzenete vezéreljen bennünket. A jövő, amely előttünk áll, teli van fény és szeretet ígéretével, de csak azok számára válik elérhetővé, akik hajlandóak megnyitni szívüket a hit csodája előtt. Az elkövetkező időszakban különös figyelmet kell fordítanunk arra, hogy hallgassunk belső hangunkra, és kövessük azokat az útmutatásokat, melyek az Univerzum mélyéről származnak. Bár a jövő gyakran ködösnek és bizonytalannak tűnhet, emlékezzünk arra, hogy minden egyes lépés, amit hittel teszünk, közelebb visz minket Isten végtelen szeretetéhez és bölcsességéhez.

Zárjuk tehát ezt az estét egy rövid imával:

Drága Égi Atyánk, Köszönjük, hogy minden nap mellettünk állsz, és a hit útján vezetsz minket. Add, hogy szívünkben megerősödjön a hit, hogy szemünk ne a láthatatlan akadályokon, hanem a lehetőségeken legyen. Segíts, hogy meglássuk az életben rejlő csodákat, és bízzunk abban, hogy Te képes vagy a lehetetlent is valósággá változtatni. Vezess minket, hogy minden gondolatunkkal, szavunkkal és cselekedetünkkel Téged dicsőítsünk!

Ámen.

Kedves Olvasóim, bátorítlak benneteket, hogy ahogyan a mai estén, úgy minden további napotokon is öleljétek magatokhoz a hit erejét. Hagyjátok, hogy vezessen és formáljon benneteket, és fedezzétek fel azon csodálatos utakat, melyeket az Úr készített számotokra. Higgyetek a lehetetlenben, és tudjátok, hogy minden, amit szívből kértek, az elérhető számotokra, ha csak hittel közelítetek felé.

Szeretettel és fényben,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!