Angyalhoroszkóp és szerencseszámok 2024.04.02. izgalmas nap áll előttünk!

Angyalhoroszkóp és szerencseszámok 2024.04.02. izgalmas nap áll előttünk!

Ahogy megérkezünk 2024. április 2-ára, az Univerzum szeretetteljes energiái átölelnek minket, és az angyalok bölcsességének vezetésével minden csillagjegy számára egyedi üzeneteket és szerencseszámokat közvetítünk!

Kos (március 21. – április 19.)

Angyali üzenet: Az elszántságod és bátorságod ma új lehetőségeket nyit meg előtted. Bízz az intuíciódban, és lépj bátran az új kihívások felé.

Szerencseszámok: 7, 18, 29

Bika (április 20. – május 20.)

Angyali üzenet: A türelem és kitartás hozzásegít a pénzügyi stabilitás megerősítéséhez. Figyelj a részletekre, és a körültekintés vezessen minden döntésedben.

Szerencseszámok: 5, 12, 24

Ikrek (május 21. – június 20.)

Angyali üzenet: A kommunikáció és kapcsolatteremtés napja van. Oszd meg gondolataidat és érzéseidet; az őszinteség új ajtókat nyithat.

Szerencseszámok: 3, 16, 21

Rák (június 21. – július 22.)

Angyali üzenet: Az otthonod és szeretteid adnak ma erőt és biztonságot. Engedd meg magadnak a pihenést és a feltöltődést, amire szükséged van.

Szerencseszámok: 2, 14, 27

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Angyali üzenet: A kreativitás és önkifejezés erőteljes áramlatban van. Meríts ihletet a körülötted lévő szépségből, és alkoss valami maradandót.

Szerencseszámok: 8, 15, 26

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Angyali üzenet: A részletekre való odafigyelés ma különösen fontos. A kis lépések nagy előrehaladást eredményezhetnek, különösen a munkahelyeden.

Szerencseszámok: 4, 11, 23

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Angyali üzenet: A harmónia és egyensúly keresése kulcsfontosságú. Találd meg a belső békédet, és az életed különböző területei közötti egyensúly javulni fog.

Szerencseszámok: 6, 13, 22

Skorpió (október 23. – november 21.)

Angyali üzenet: Mély érzelmi átalakuláson mész keresztül, ami hozzásegít a lelki növekedésedhez. Ne félj szembenézni a rejtett érzéseiddel.

Szerencseszámok: 9, 17, 25

Nyilas (november 22. – december 21.)

Angyali üzenet: Az utazás és kaland szele ma erőteljesen fúj. Engedd, hogy a szabadság iránti vágyad vezessen, és fedezz fel új horizontokat.

Szerencseszámok: 1, 10, 19

Bak (december 22. – január 19.)

Angyali üzenet: A kitartásod és kemény munkád elismerésre talál. Állj készen arra, hogy fogadd a jutalmat, amiért olyan hosszú ideig dolgoztál.

Szerencseszámok: 12, 20, 28

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Angyali üzenet: Az újítás és eredetiség napja van. Ne félj kipróbálni valami újat; az egyediséged a legnagyobb erőforrásod.

Szerencseszámok: 5, 14, 22

Halak (február 19. – március 20.)

Angyali üzenet: A spirituális kapcsolódás és intuíció mélyülése új megértést hoz. Hallgass a belső hangodra, és bízz az angyali vezetésben.

Szerencseszámok: 7, 16, 24

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!