Ne gondolkodj rajta hogyan lehetséges, a csoda mindenki számára elérhető!

Ne gondolkodj rajta hogyan lehetséges, a csoda mindenki számára elérhető!

Kedves Lelki Útitársak,

Ma egy olyan üzenetet szeretnék veletek megosztani, amely mélyen a szívemhez és a hithez kötődik. Ebben a világban, ahol oly gyakran találkozunk a kétség és a félelem érzésével, könnyű elfelejteni, hogy a csoda mindenki számára elérhető. Nem kell tudnunk, hogy hogyan valósul meg; elég, ha nyitottak vagyunk rá, és hagyjuk, hogy az Univerzum munkáját végezze!

“Ne kérdezd, hogyan lehetséges; csak higgy abban, hogy lehetséges. A hit olyan, mint egy láthatatlan híd a kételkedés tengerén.” Ez a gondolat vezessen minket ma és minden nap!

A világ tele van rejtett csodákkal, amelyek csak arra várnak, hogy felfedezzük őket. Ezek a csodák nem kívülünk vannak, hanem belülünk születnek, a hit és a szeretet mély forrásaiból. Amikor megnyílunk előttük, megengedjük, hogy az életünk csodálatos módon alakuljon.

A mai napi üzenetünkben egy különleges mantrát is megosztok veletek, amely segít megnyitni szívünket és elménket a lehetőségek előtt, hogy befogadhassuk azokat a csodákat, amelyek már úton vannak felénk:

“Én vagyok a hit, a szeretet és a csoda teremtője életemben. Megbízom az Univerzum bölcsességében, és nyitottan állok minden jó elé, ami felém tart. Elengedem a kétségeket, és hagyom, hogy a fény és a szeretet vezessen. Tudom, hogy a csodák nem a logikán múlnak, hanem a hiten. Az én hitem hídja átível minden akadályon, megnyitva az utat a csodák előtt!”

Ez a mantra segít emlékezni nekünk, hogy a hitünk ereje által képesek vagyunk megteremteni a változást életünkben. Engedjük meg magunknak, hogy ezen a hídon átkelve tapasztaljuk meg azokat a csodákat, amelyek már várakoznak ránk.

A közelgő napokra vonatkozóan egy gyönyörű jövendölés is érkezett: Legyetek nyitottak az új lehetőségekre, mert az Univerzum most különösen aktívan munkálkodik azon, hogy meglepetésekkel és váratlan örömökkel ajándékozzon meg benneteket. Ezek a csodák lehet, hogy nem úgy jelennek meg, ahogy vártátok, de pontosan azok lesznek, amelyekre a legnagyobb szükségetek van ahhoz, hogy továbbléphessetek útjaitokon!

Kedves barátaim, bízzunk együtt a csodákban, és ne féljünk átadni magunkat a hit áramlásának. Emlékezzünk, a csoda mindannyiunk számára elérhető; csak hagynunk kell, hogy szívünk és lelkünk nyitva álljon előtte.

Szeretettel és pozitív energiával,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!