2024. április 24. Telihold – tiszta lappal kezdünk

2024. április 24. Telihold – tiszta lappal kezdünk

Amint 2024. április 24. közeledtével az égbolt ismét a telihold fényében világít, készüljünk fel egy mély és transzformáló időszakra. Ez a telihold nem csupán a szokásos természeti csoda, hanem egy spirituális kapu, amelyen áthaladva új lehetőségek, angyali előrelépés és a lélek megtisztulása vár ránk!

A megtisztulás fénye: újraértelmezve életünk útjait

Ez a telihold különleges időszakot jelez a spirituális naptárban. Olyan időszak ez, amikor a világegyetem energiái arra ösztönöznek minket, hogy szabaduljunk meg a régi, már nem szolgáló érzelmi csomagoktól, és tisztítsuk meg lelkünket, hogy helyet csináljunk az újnak. A telihold fénye alatt minden érzelem, gondolat és kapcsolat, ami már nem rezonál velünk, felszínre kerül, hogy szembenézhessünk vele, és elbúcsúzhassunk tőle.

Angyalok útmutatása: légy nyitott a jelekre

Ebben az időszakban az angyalok és az égi segítők különösen aktívak. Figyelj a jelekre, üzenetekre, amelyeket az Univerzum küld neked. Lehet, hogy egy váratlan találkozás, egy álom, vagy akár egy elhaladó felhő alakja hoz válaszokat a régóta fennálló kérdéseidre. Az angyalok üzenetei gyakran finomak és poétikusak, így szükség van nyitottságra és érzékenységre, hogy észrevegyük és megértsük őket.

Új lehetőségek: készülj fel a változásra

Ahogy megtisztulunk és újra egyensúlyba kerülünk, az Univerzum új ajtókat nyit meg előttünk. Ezek az új lehetőségek gyakran olyan formában jelennek meg, amire nem is számítottunk, de pontosan azokat az új kihívásokat és kalandokat hozzák el életünkbe, amelyekre szükségünk van a további növekedéshez. Légy nyitott és kész a változásra, mert ez a telihold az előrelépésről szól!

Meditáció és megtisztulás: egy szertartás, amely megújít

Használd ki ezt a különleges teliholdat egy meditatív megtisztulásra. Tölts időt a természetben, gyújts gyertyát, vagy végezz tisztító rituálét, mint például a sófürdőt. Engedd, hogy a telihold energiái segítsenek a belső és külső tisztulásban, miközben befogadod az angyali energiák áldásait és útmutatását.

Ez a telihold arra emlékeztet minket, hogy a legnagyobb útmutató és támogató a saját belső hangunk. Hallgass a szívedre, légy összhangban a lelked hangjaival, és engedd, hogy ezek az angyali üzenetek és a telihold fénye irányt mutassanak a következő lépések felé. Ne feledd, minden változás és kihívás egy lépés a teljesebb, boldogabb élet felé.

Készülj fel, hogy teljes szíveddel és lélekkel fogadd a változást, és nyisd meg magad az Univerzum végtelen bölcsessége előtt ezen a csodálatos napon!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

A titkos arany ima, amely minden problémát megold az életedben! Használd bátran, amikor szükséged van rá!

Az imádság, ami visszahozza az elveszett reményt: használd, amikor minden elveszettnek tűnik!

Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot hoz az életedbe!


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot