A mai nap üzenete számodra: Ami eddig csak gondot okozott, az javulni kezd!

A mai nap üzenete számodra: Ami eddig csak gondot okozott, az javulni kezd!

Kedves Olvasóink!

A mai napra egy reményteljes üzenet érkezett az angyalok világából, amely mindenkit arra biztat, hogy a múlt nehézségei, amelyek eddig csak gondot okoztak, most javulni kezdenek. Ez a csodálatos változás úgy árad felénk, mint a tavaszi zápor utáni friss levegő, megújítva a földet és táplálva minden élőt!

Az Írás így szól hozzánk:

“És Isten minden könnyet letöröl szemeikről, és a halál már nem lesz többé, sem gyász, sem kiáltás, sem fájdalom már nem lesz többé, mert az elsők elmúltak.” (Jelenések könyve 21:4) Ez a bibliai idézet erőt adhat nekünk, mikor nehéz időszakokon megyünk keresztül, emlékeztetve arra, hogy a nehézségek átmeneti állapotok, és mindig van remény a megújulásra.

Az áldások angyalának üzenete így szól:

“Bátorítlak titeket, hogy fogadjátok el a változások szeleit, amelyek most érkeznek hozzátok. Ezek a változások, noha kihívásokkal teli lehetnek, végül hozzájárulnak a ti növekedésetekhez és fejlődésetekhez. Az, ami eddig terhet jelentett, most átalakul, és új lehetőségeket nyit meg előttetek!”

A közelgő időszakban egyre több jel mutatja majd, hogy az életben az akadályok leküzdése után érkezik a megkönnyebbülés. Legyen szó pénzügyi nehézségekről, kapcsolati feszültségekről vagy egészségi problémákról, a helyzetek javulni kezdenek. Figyeljetek a jelekre és üzenetekre, amelyeket az angyalok küldenek nektek ezekben a helyzetekben, mert ezek az útmutatások segítenek nektek a helyes döntések meghozatalában.

Engedjétek meg, hogy zárjuk a mai üzenetet egy imával, amely erőt és megértést hozhat mindenki számára, aki nehézségekkel küzd:

“Drága Mennyei Atyánk és szeretett Angyalaink, hálás szívvel köszönjük a változásokat és a megújulást, amelyeket elindítottatok életünkben. Kérjük, adjatok nekünk bölcsességet és erőt, hogy megértsük és elfogadjuk ezeket a változásokat. Segítsetek nekünk meglátni az új lehetőségeket, amelyek ezekkel a változásokkal érkeznek, és vezessetek minket a szeretet és béke útján. Áldjatok meg minket türelmetekkel és megértésetekkel, miközben átvészeljük ezeket a kihívásokat, és nyissátok meg szívünket a jövő ígéretei felé!

Ámen.”

Kedves lelkek, emlékezzetek, minden nehézség egy új kezdet előfutára, és minden kihívás egy lépcsőfok a növekedés felé. Legyetek bátrak és kitartóak, és fogadjátok el az angyali vezetést, amely által az életetek lassan, de biztosan tele lesz áldásokkal és új lehetőségekkel.

Szeretettel és fényben,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!