Áldás és szeretet: köszöntjük Édesanyáinkat Anyák Napján

Áldás és szeretet: köszöntjük Édesanyáinkat Anyák Napján

Kedves Olvasóim!

Ma egy különleges és megható ünnepről, Anyák Napjáról szeretnék írni Nektek, amikor méltó módon köszöntjük, ünnepeljük és fejezzük ki hálánkat azoknak a csodálatos nőknek, akik életet adtak nekünk, és akiket Isten a gondoskodásukkal és szeretetükkel áldott meg. “Az ő anyjuk pedig mindent megőrzött szívében.” (Lukács 2:51) Ebben a versben Mária, Jézus anyja emlékeztet minket az anyai szeretet mélységére, amely mindent megőriz és soha nem feled!

A Biblia számos helyen kiemeli az anyák fontosságát és értékét. “Egy asszony, aki fél az Úrtól, dicséretet érdemel.” (Példabeszédek 31:30) Az igazi szépség nem a külsőségekben, hanem a lelki értékekben rejlik, amelyeket az édesanyáink oly nagy szeretettel közvetítenek felénk. Ők azok, akik tanítanak minket az élet leckéire, erőt adnak a nehéz időkben és örülnek velünk a jóban.

E napon, amikor a világ minden táján az anyákat ünnepeljük, emlékezzünk arra, hogy az anyaság ajándéka valóban Isteni eredetű. “Gyermekek születése az Úr ajándéka; azok a jutalmak, amelyeket Ő ad.” (Zsoltárok 127:3) Minden gyermek, akit anyák ölelnek karjaikba, egy csoda, egy Isten által adott kincs, amit őrizni és szeretni kell.

Köszöntsük tehát szeretettel és tisztelettel édesanyáinkat:

Drága Édesanyák!

Örömmel és hálával tölti el a szívünket, amikor rátok gondolunk. Köszönjük a szeretetet, a bölcsességet, a türelmet és az erőt, amit nekünk adtatok. Köszönjük, hogy ott voltatok nekünk a nehéz időkben és hogy veletek ünnepelhettünk a jó időkben is. Isten áldjon meg benneteket egészséggel, örömmel és hosszú élettel, hogy még sokáig velünk lehessetek!

Boldog Anyák Napját!

És most, engedjétek meg, hogy elmondjunk egy imát Édesanyáinkért:

“Drága Mennyei Atyánk, hálás szívvel fordulunk Hozzád ma, és köszönjük az Édesanyáinkat, akiket nekünk adtál. Áldd meg őket gazdagon szereteteddel, adj nekik erőt, egészséget és minden jót, amit csak szívük kívánhat. Köszönjük, hogy a Te kezed munkálkodik általuk, és hogy a Te szeretetedet tükrözik felénk!

Ámen.”

Kedves barátaim, minden nap legyen alkalom arra, hogy értékeljük és tiszteljük édesanyáinkat. A mai napon megerősítjük magunkban a szokást, hogy minden nap kifejezzük feléjük szeretetünket és hálánkat!

Áldásokban gazdag és szeretettel teli ünnepet kívánok minden anyának és családnak!

Szeretettel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!