Az Angyali Tarot kártyák mai üzenete – felragyog a nap

Az Angyali Tarot kártyák mai üzenete – felragyog a nap

Kedves Barátaim!

Ma reggel, amint felébredtem, egy különleges látogatóm érkezett: az Arany Tarot angyala. Kártyái felragyogtak, amint megmutatta nekem őket, és jelezte, hogy fontos üzenetet tartogat a kezében a mai napra.

Óvatosan kiválasztott egy lapot, majd felém nyújtotta. A kártyán a Nap ábrázolása jelent meg, teljes ragyogásában. Amint a képre néztem, a kártya életre kelt – szinte éreztem a bőrömön a napsugarak melegét, és láttam, amint aranyló fényük beragyogja a tájat.

Az angyal ekkor megszólalt: “A Nap kártya a legkedvezőbb jel, mit kaphattok. A fény korszaka köszönt most rátok. Minden területen áldás és fejlődés vár titeket, legyen szó munkáról, kapcsolatokról vagy egészségről. Ragyogjatok hát ti is, mint a Nap az égen! Engedjétek, hogy belső fényetek beragyogja a világot!”

Micsoda csodálatos jövendölés! A Nap a XXI-es számú kártya a Tarot-ban, a beteljesülés, siker és a ragyogás szimbóluma. Eljött hát az idő, hogy learassuk mindazt a jót, amiért oly sokat dolgozunk. Az isteni gondviselés most kinyitja felénk a bőség csatornáit!

A Nap üzenete a Bibliában is megjelenik, például a 37. zsoltárban: “Gyönyörködjél az Úrban, és megadja a szíved kéréseit!” Bízzunk hát Teremtőnkben, adjuk át magunkat a szerető vezetésének és meglátjuk, mennyi jó árad majd felénk!

De a Nap arra is figyelmeztet, hogy mi is megtestesítői lehetünk e ragyogásnak. Szívünkben ott rejlik egy szikra az Isteni Fényből, mely képessé tesz minket, hogy mi is melegséget, életet és gyógyulást árasszunk magunk köré. Engedjük felszínre törni belső ragyogásunkat, hogy földi küldetésünket betölthessük!

Ezzel a felismeréssel zárom mai üzenetemet. Az Arany Tarot angyala arra kér most minket, mondjunk egy imát, hogy befogadhassuk és kiárasszhassuk a Fény áldásait:

“Szerető Istenünk, Mennyei Atyánk! Köszönjük, hogy elküldted hozzánk az Arany Tarot angyalát mai útmutatásával a kezében. Kérünk, áraszd reánk kegyelmedet, ragyogó meleget! Nyisd meg szívünket, hogy elfogadhassuk és továbbíthassuk szereteted fényét. Táplálj minket sugaraiddal, hogy mi lehessünk a Te Napod a Földön!

Kívánom, hogy a Nap áldásai kísérjenek utatok minden egyes napján! Járjatok fényben, szeretetben és bőségben!

Ölellek Titeket: Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/