Angyali üzenet a mai napra 2024.05.19-re, A bőség kapui megnyílnak előtted!

Angyali üzenet a mai napra: A bőség kapui megnyílnak előtted!

Kedves Fénylény!

A mai nap különleges energiákat hordoz magában, amelyek segítenek neked ráhangolódni a lelkedben rejlő csodákra és a téged körülvevő bőségre. Az angyalok üzenete most közvetlenül hozzád szól, hogy emlékeztessen a szeretet és a fény hatalmára, amely minden pillanatban körülölel téged.

A mai nap arra szólít, hogy nyisd meg a szívedet, és engedd be a végtelen lehetőségeket, amelyeket az élet tartogat számodra. Ne feledd, hogy a gondolataid és érzéseid teremtő erővel bírnak, ezért most különösen fontos, hogy a pozitív rezgésekre összpontosíts. Engedd el a kétségeidet és félelmeidet, és helyettük a bizalomra és a hitedre fókuszálj. Az univerzum mindig támogat téged, és minden szükséges eszközt megad ahhoz, hogy megvalósíthasd a vágyaidat.

A következő néhány nap során különleges lehetőségek tárulnak fel előtted. Figyelj a jelekre és szinkronicitásokra, amelyek az utadat egyengetik. Az angyalok vezetnek és segítenek téged, hogy felismerd és megragadd ezeket a lehetőségeket. Bízz a megérzéseidben, és kövesd a szíved hívását. A siker és a bőség most különösen közel van hozzád, csupán ki kell nyújtanod a kezed, és elfogadnod az élet ajándékait.

A Bőség Angyala egy különleges üzenetet küld neked ezen a napon:

“Drága Lélek!

Tudd, hogy méltó vagy minden jóra és csodára, amit az élet tartogat számodra. Azért vagyok itt, hogy emlékeztesselek a benned rejlő hatalomra, amellyel képes vagy megteremteni a saját valóságodat. Ne engedd, hogy a múltbeli tapasztalatok vagy a jelen kihívásai elhomályosítsák a ragyogásodat. Te egy csodálatos, egyedi és értékes teremtmény teremtmény vagy, aki  mindig a legjobbat érdemli. Nyisd meg a szívedet, és engedd, hogy a bőség minden formájában beáramoljon az életedbe. Bízz bennem és az univerzum szeretetében, és tudd, hogy minden a legjobbra fordul.”

Most arra kérlek, hogy oszd meg ezt az üzenetet másokkal is. A szeretet és a fény üzenetének továbbadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy még több ember ráébredjen a benne rejlő csodákra, és elinduljon a bőség útján. Minden megosztás számít, és hozzájárul a kollektív felemelkedésünkhöz.

Ha megteszed, írd le a “köszönöm” szót a kommentben, és ezzel egy energetikai hálót szövünk, amely felerősíti a pozitív rezgéseket, és felgyorsítja a változást. Együtt hatalmas erővel bírunk, és képesek vagyunk megváltoztatni a világot!

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/