Az univerzum ma segít rátalálni a legfőbb vágyadra, csak hinned kell benne!

Az univerzum ma segít rátalálni a legfőbb vágyadra, csak hinned kell benne!

Drága Fénylény!

Az univerzum ma egy különleges üzenetet küld neked: eljött az idő, hogy rátalálj a legfőbb vágyadra, és megvalósítsd azt! Ez a nap tele van lehetőségekkel és kegyelemmel, amelyek segítenek abban, hogy felismerd a szíved legmélyebb vágyait, és bátran elindulj a megvalósításuk felé!

A vágyak angyala, Metatron ma különösen közel van hozzád. Arra bátorít, hogy engedd el a kételyeidet és a félelmeidet, és bízz abban, hogy az univerzum támogat téged az utadon. Hinned kell abban, hogy megérdemled a legjobbat, és hogy a vágyaid valóra válhatnak. Metatron segít neked abban, hogy felismerd a benned rejlő isteni potenciált, és hogy a szíved legmélyebb vágyait összhangba hozd a lelked céljával.

A következő napokban csodálatos lehetőségek nyílhatnak meg előtted. Lehet, hogy új ötleteid támadnak, inspirációt kapsz, vagy olyan emberekkel találkozol, akik segítenek a vágyaid megvalósításában. Legyél nyitott ezekre a lehetőségekre, és bízz abban, hogy az univerzum a legjobbat akarja neked. A karmikus energiák most különösen erősek, és segítenek abban, hogy a megfelelő irányba haladj, és vonzd magadhoz mindazt, amire vágysz.

Ne feledd, hogy a vágyaid megvalósításának kulcsa a hitedben rejlik. Hinned kell abban, hogy lehetséges, és hogy méltó vagy rá. Azzal, hogy megosztod ezt az üzenetet másokkal, és a szívedbe fogadod a vágyak megvalósításának energiáit, nem csak a saját életedet változtatod meg, hanem másokét is. Egy hálás “köszönöm” komment csodákra képes, és felgyorsíthatja a vágyaid megvalósulását.

Engedd, hogy a vágyak fénye beragyogja a lelkedet, és emlékezz arra, hogy az univerzum mindig támogat téged. Az angyalok és a szeretet veled vannak minden lépésednél, és segítenek abban, hogy a legfőbb vágyadat valóra váltsd!

Szeretettel, Metatron angyal és a vágyak angyalai

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/