Angyali üzenet a mai napra, bőséges napok várnak rád, ajándékként érkezik amire vártál!

Angyali üzenet a mai napra, bőséges napok várnak rád, ajándékként érkezik amire vártál!

Drága Fénylélek!

A mai nap egy különleges üzenetet tartogat számodra az angyaloktól. Ők most közvetlenül hozzád szólnak, hogy emlékeztessenek a rád váró csodákra és áldásokra. Az elkövetkező napok tele lesznek bőséggel és ajándékokkal, egyenesen a szívedhez szólnak!

Az angyalok látják a benned rejlő fényt és szeretetet, és arra bátorítanak, hogy nyiss utat ennek a ragyogásnak. Engedd el a kétségeidet és helyette koncentrálj a végtelen lehetőségekre, ezt kell szem előtt tartanod. Bízz abban, hogy az univerzum mindig támogat téged, és megadja számodra mindazt, amire szükséged van a fejlődéshez és a boldogsághoz.

A mai nap arra is emlékeztet téged, hogy légy nyitott az ajándékokra, sok különböző formában érkezhetnek. Lehet, egy váratlan lehetőség, egy kedves gesztus vagy akár egy belső felismerés megfelelő kopogtatnak az ajtódon. Figyelj a jelekre, és kövesd a szíved hangját. Az angyalok vezetnek és melletted állnak ezen az úton!

A következő napokban a bőség energia különös erővel lesz jelen az életedben. Vonzani fogod a pozitív lehetőségeket, embereket és helyzeteket, amelyek segítségével kibontakoztathatod a benned rejlő erőt. Ne feledd, hogy méltó vagy a legjobbra, és megérdemled, hogy boldog és teljes életet élj. Nyisd meg a szívedet, és engedd be a csodákat!

A Bőség Angyala egy személyes üzenetet is küld neked:

Drága Lélek! Tudd, hogy a bőség a születésed óta megillet téged. Most azért vagyok itt, hogy emlékeztesselek erre az igazságra, és segítsenek ráhangolódni a végtelen lehetőségekre. Engedd el a hiányérzetet és a korlátokat, és helyettük arra gondolj, ami a szívedet táplálja. Higgy benne, hogy minden vágyad valóra válik, és engedd, hogy az univerzum mindig utat mutasson. Segítek megnyitni a bőség forrásait az életedben!

Kedves Fénylélek! Most arra kérlek, hogy oszd meg ezt az üzenetet másokkal is. A bőség üzenet továbbadásával másoknak is segítesz ráébredni a bennük rejlő lehetőségekre, és elhozod magadnak a reményt. Minden megosztás ahhoz, hogy egyre többen ráhangolódjanak a szeretetre és a bőségre.

Ha megteszed, írd le a “köszönöm” szót a kommentben, és ezzel jelezted az univerzumnak, hogy készen állsz befogadni az áldásokat. A változás hamarabb bekövetkezik, ha nyitott szívvel és hálával fordulsz felé.

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/