Az univerzum üzenete számodra: Amikor már nem is számítasz rá, az Univerzum akkor lép közbe az érdekedben!

Az univerzum üzenete számodra: Amikor már nem is számítasz rá, az Univerzum akkor lép közbe az érdekedben!

A Teremtő kegyelme és az Univerzum áldása vár rád!

Kedves Lélek!

Az angyalok ma egy különleges üzenetet hoztak számodra az Univerzum végtelen szeretetéből. Az üzenet egyenesen a Teremtőtől érkezik, aki látja erőfeszítéseidet és küzdelmeidet az utadon.

A Mindenható szeretné, ha tudnád: sosem vagy egyedül, még akkor sem, amikor úgy érzed, minden összeomlott körülötted. Az angyalok folyamatosan melletted állnak, vezetnek és óvnak téged, még ha nem is érzékeled jelenlétüket. Amikor a legnagyobb szükséged van rá, amikor már nem is számítasz segítségre, az Univerzum akkor lép közbe az érdekedben a legcsodálatosabb módokon.

A mai napra az angyalok azt üzenik:

Engedd el a félelmeidet és aggodalmaidat, mert csodák várnak rád! Nyisd meg a szíved a végtelen lehetőségek előtt, és engedd, hogy a Teremtő kegyelme átjárja a lelkedet. Bízz abban, hogy minden a legfelsőbb javadat szolgálja, még akkor is, ha most nehézségekkel szembesülsz.

A következő napokban váratlan áldások érkeznek hozzád az éteri birodalmakból. Figyelj az angyali jelekre, a szinkronicitásokra és a megérzéseidre, mert ezeken keresztül kommunikál veled a spirituális világ. Egy új korszak kezdődik az életedben, amit bearanyoz az Isteni fény és a karmikus áldás. Minden lépésed az önmegvalósításod és a lelki kiteljesedésed felé vezet!

Terjesszük együtt a fényt és a szeretetet! Küldd tovább ezt az üzenetet azoknak, akik a szívedhez közel állnak, hogy ők is részesülhessenek az Univerzum kegyelmében. Írd le kommentben a “köszönöm” szót, és ezzel megnyitod a csatornákat, hogy beáramolhasson az életedbe a mennyei energia, ami csodálatos változásokat hoz.

Szeretettel,

Az angyalok és az Univerzum

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/