Angyaltarot üzenet: A sors kereke megfordul – Csodák várnak Rád a következő napokban!

Angyaltarot üzenet: A sors kereke megfordul – Csodák várnak Rád a következő napokban!

Kedves Lélek!

Az angyalok egy fontos üzenetet közvetítenek számodra a Tarot kártyákon keresztül. A Sors Kereke lapja jelent meg, ami hatalmas változásokat és lehetőségeket jelez az életedben. Készülj fel, mert a következő napokban valami rendkívüli fog történni veled!

Az univerzum energiái most teljesen melletted állnak, és támogatnak a spirituális utadon. Ilyenkor nyitottnak kell lenned a csodákra, és hinned kell abban, hogy minden a legfelsőbb javadat szolgálja. Az angyalok látják a benned rejlő fényt és szeretetet, és arra kérnek, hogy te is lásd meg magadban ezeket a csodálatos tulajdonságokat.

A Sors Kerekének megfordulása azt jelenti, hogy eljött a változás és a megújulás ideje az életedben. Lehet, hogy új lehetőségek nyílnak meg előtted a munkádban, a kapcsolataidban vagy a személyes fejlődésedben. Ne félj a változástól, hiszen az angyalok végig veled lesznek ezen az úton, és segítenek eligazodni az új helyzetekben.

Most különösen fontos, hogy hallgass a belső hangodra, és kövesd a szíved útmutatását. Az intuíciód most erősebb, mint valaha, és az angyalok ezen keresztül is üzennek neked. Figyelj a jelekre, amelyeket az univerzum küld számodra, legyen az egy váratlan telefonhívás, egy kedves idegen szavai vagy egy tollpihe, ami az utadba sodródik.

A következő napokban tartsd nyitva a szemed és a szíved, és engedd be a fényt az életedbe! Az angyalok szeretete és támogatása most intenzívebben áramlik feléd, és csodálatos változásokat hoz. Bízz magadban és a benned rejlő isteni erőben, mert most bármi lehetséges!

Oszd meg ezt az üzenetet másokkal is, hogy ők is részesülhessenek az angyalok áldásában és útmutatásában! Doreen Virtue szavaival élve:

“Amikor megosztjuk az angyali üzeneteket, akkor még több fényt és szeretetet hozunk a világba.”

Tehát ne habozz, és küldd tovább ezt a bejegyzést azoknak, akiket szeretsz!

Az angyalok áldása kísérjen utadon, és emlékez j: csodák mindig történnek, ha nyitva tartod a szíved! #angyaliüzenet #sorskereke #csoda #változás #szeretet

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/