Angyali üzenet: A Karma Kereke megfordul – A következő napok meglepetéseket tartogatnak!

Angyali üzenet: A Karma Kereke megfordul – A következő napok meglepetéseket tartogatnak!

Drága Fénylélek!

Az angyalok ma egy különleges üzenetet hoztak számodra a Tarot kártyákon keresztül. A Karma Kereke lapja jelent meg, ami azt jelzi, hogy eljött az idő, hogy learasd mindazt a jót, amit elvetettél. A következő napokban a sors kegyes lesz hozzád, és meglepő fordulatokat tartogat az életed minden területén.

A Karma Kereke az isteni igazságosság szimbóluma. Amikor ez a lap megjelenik, biztosak lehetünk abban, hogy a univerzum észrevette az erőfeszítéseinket és a jó cselekedeteinket, és most megjutalmaz minket azért a sok szeretetért és fényért, amit a világba sugároztunk!

Az elkövetkező napokban figyelj az apró jelekre és szinkronicitásokra, amelyek az angyalok jelenlétét mutatják az életedben. Lehet, hogy váratlan ajándékot kapsz, egy régi barát keres fel, vagy új lehetőségek nyílnak meg előtted. Bármi is történjék, tudd, hogy az angyalok gondoskodó szeretete vesz körül, és minden a legfelsőbb javadat szolgálja.

Most különösen fontos, hogy gyakorold a hálát és a pozitív gondolkodást. A Karma Kereke azt üzeni, hogy a gondolataid és érzéseid teremtő erővel bírnak, ezért fókuszálj arra, amit szeretnél magadhoz vonzani. Vizualizáld a boldog, békés és szeretetteljes életet, és hidd el, hogy megérdemled mindazt a csodát, amit a sors tartogat számodra.

Az angyalok arra kérnek, hogy légy nyitott az új kezdetekre és a változásra. Lehet, hogy el kell engedned régi mintákat, helyzeteket vagy embereket, hogy helyet teremts az újnak. Ne félj a változástól, hiszen minden tapasztalás a lelki fejlődésedet szolgálja. Bízz az univerzum bölcsességében, és engedd, hogy az élet könnyedén és örömtelin áramoljon.

Oszd meg ezt az üzenetet azokkal, akiket szeretsz, hogy ők is ráhangolódhassanak a Karma Kerekének áldásos energiáira! Doreen Virtue szavaival élve: “Amikor megosztjuk az angyali üzeneteket, felerősítjük a fényt és a szeretetet a világban.” Tehát küldd tovább ezt a bejegyzést, és legyél te is a pozitív változás hírnöke!

Emlékezz, csodálatos lélek vagy, aki méltó a végtelen szeretetre és bőségre. A Karma most megfizeti minden jóságodat, tehát nyisd ki a szíved, és fogadd be a rád váró áldásokat!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/