Az Univerzum mindig a tökéletes pillanatban küldi a megoldást!

Az Univerzum mindig a tökéletes pillanatban küldi a megoldást!

Kedves Fénylények!

Ma egy olyan üzenetet szeretnék megosztani veletek, amely a lelkem mélyéig megérintett. Arról szól, hogy az Univerzum mindig gondoskodik rólunk, és a tökéletes pillanatban küldi el a segítséget, még akkor is, ha mi magunk már lemondtunk volna a reményről. Az angyalok szüntelenül azon munkálkodnak, hogy a legjobbat hozzák ki még a legnehezebb helyzetekből is.

Eszembe jut Ézsaiás próféta bátorító szavai: “Ne félj, mert megváltottalak, neveden szólítottalak, enyém vagy!” (Ézsaiás 43:1) Igen, a Teremtő soha nem feledkezik meg rólunk, és a legváratlanabb módokon nyújt vigaszt és támogatást. Van, hogy egy inspiráló könyv kerül a kezünkbe, máskor egy régi barát bukkan fel, aki épp a legjobbkor mond egy bíztató szót.

Most pedig engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy jó hírt a jövőről! Ahogy a mennyei birodalom felé fordulok, úgy érzem, hogy sokak életében hatalmas áttörések közelednek. Régóta dédelgetett álmok válnak valóra, és a lelketek mélyén szunnyadó talentumok törnek felszínre. Ne csodálkozzatok, ha váratlan helyekről kaptok bátorítást vagy lehetőségeket! Az Univerzum már most szövi a boldogságotok hálóját.

Fogadjátok szeretettel a Rendező Angyal üzenetét:

“Drága Gyermekem! Látom a küzdelmeidet és az elcsüggedésedet, de kérlek, ne add fel az álmaidat! A Teremtő csodálatos forgatókönyvet írt a te számodra, és pontosan tudja, mikor van szükséged egy kis égi segítségre. Én folyamatosan azon dolgozom, hogy minden a helyére kerüljön az életedben. Amikor a legkevésbé számítasz rá, akkor fogom elküldeni azokat a lehetőségeket és embereket, akik által minden a legjobbra fordul.”

Most pedig mondjunk együtt egy hálaimát:

“Édes Istenem, végtelen hálával tartozom Neked, amiért gondoskodsz rólam, és a tökéletes pillanatban küldöd a megoldásokat az életembe. Add, hogy mindig emlékezzem a Te jóságodra, és bizalommal várjam a csodáidat! Tudom, hogy Te a legjobbat akarod nekem, és minden a Te isteni terved szerint történik. Köszönöm, hogy a Te szereteted örökké elkísér.

Ámen.”

Drága Fénylények, engedjétek, hogy az Univerzum bölcsessége átjárja a mindennapjaitokat! Bízzatok abban, hogy a segítség mindig megérkezik, még ha az utolsó pillanatban is. Nyissátok ki a szíveteket, és fogadjátok a váratlan áldásokat, mert pontosan azokra van szükségetek a fejlődésetekhez!

Univerzális szeretetben,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/