A türelem jutalma – erőt adó lelki útravaló

A türelem jutalma – erőt adó lelki útravaló

Volt egyszer egy Dávid nevű fiatalember, aki egy eldugott kis hegyi faluban élt. Dávid nagy álma az volt, hogy egyszer híres zenész lehessen, és a dalain keresztül vigaszt és reménységet adhasson az embereknek. Nap mint nap keményen gyakorolt a gitárján, és dalokat írt, de úgy tűnt, senki sem figyel fel a tehetségére.

Ahogy teltek az évek, Dávid egyre csüggedtebb lett. Kezdte azt gondolni, hogy az álmainak soha nem adatik meg, hogy valóra váljanak. Egy nap azonban találkozott a falu bölcs öreg lelkipásztorával, aki így szólt hozzá:

“Fiam, látom a szívedben a vágyat és az elhívást. Ne feledd, hogy Istennek tökéletes terve van az életeddel. Ő adta neked ezt a tehetséget, és ha hűséges maradsz hozzá, a maga idejében beteljesíti az álmaidat. Csak légy türelmes, és bízz Benne!”

Dávid megfogadta a lelkipásztor tanácsát, és tovább gyakorolt és írt, de most már nem a saját dicsőségére, hanem Isten dicsőségére. Tudta, hogy az Úr kezében van az élete, és Ő a maga idejében fog cselekedni.

Évekkel később egy híres zenei producer véletlenül a faluba tévedt, és meghallotta Dávidot játszani. Azonnal felismerte a fiú rendkívüli tehetségét, és meghívta őt, hogy a városban dolgozzon vele.

Dávid hálás szívvel fogadta az ajánlatot, tudva, hogy hosszú évek kitartó munkája és imái végre meghozták gyümölcsüket. Dalai hamarosan bejárták az országot, és sokak szívébe vittek reményt és bátorítást.

Dávid soha nem felejtette el, honnan indult, és minden dicsőséget Istennek tulajdonított. Tudta, hogy a türelem és a hűség kulcsfontosságú volt abban, hogy elérje célját. Élete példájával arra bátorította az embereket, hogy soha ne adják fel az álmaikat, és bízzanak Isten tökéletes időzítésében.

Így szól a történet Dávidról, aki megtanulta, hogy a türelem és a kitartás meghozza jutalmát. Mert bizony igaz, hogy “a Krisztus Jézusban való élet által munkálja Isten azt, ami kedves őelőtte, teljes türelemmel és kitartással” (Kolossé 1:11). Legyünk hát türelemmel, és bízzunk Istenben, mert Ő hatalmas dolgokra képes azok életében, akik hűségesek Hozzá.

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/category/lelki-utravalo/


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/