Bízz az isteni időzítésben!

Bízz az isteni időzítésben!

Drága Fényküldöttek!

Ma egy olyan üzenetet szeretnék átadni nektek, amely egyenesen az angyalok szívéből érkezik. Arról szól, hogy bíznunk kell az isteni időzítésben, még akkor is, ha néha úgy tűnik, hogy az életünk nem a tervezett ütemben halad. Az angyalok azt üzenik, hogy minden a tökéletes pillanatban történik, összhangban a lelkünk fejlődésével és a Teremtő akaratával!

Eszünkbe juthatnak Salamon király bölcs szavai: “Mindennek megvan a maga ideje, és minden szándéknak a maga órája az ég alatt.” (Prédikátor 3:1) Igen, az isteni terv sokszor eltér a mi elképzeléseinktől, de mindig a legjobbat hozza el számunkra. Az angyalok folyamatosan azon munkálkodnak, hogy a megfelelő időben vezessenek minket a következő lépés felé, legyen az egy új munkahely, egy költözés vagy egy fontos találkozás.

Ahogy a mennyei birodalom felé fordulok, látom, hogy sokatok életében jelentős áttörések közelednek, de nem feltétlenül akkor, amikor ti vártátok. Ne csüggedjetek, ha úgy érzitek, hogy késnek a csodák! Az angyalok már most előkészítik a terepet, és a háttérben minden a ti javatokra formálódik.

Hallgassátok a Bizalom Angyalának üzenetét:

“Édes Gyermekem!

Látom az aggodalmaidat és a türelmetlenségedet, de kérlek, bízz az isteni időzítésben! A Teremtő tökéletesen ismeri a szükségleteidet, és pontosan tudja, mikor jön el a beteljesülés ideje. Én mindig melletted állok, és segítek megőrizni a hitedet. Amikor a legkevésbé várod, akkor fog megérkezni a régóta vágyott áttörés. Csak engedd el a kontrollt, és bízd magad a Mindenható szerető vezetésére!”

Most pedig mondjunk együtt egy bizalomimát:

“Szerető Istenem, teljes szívemből bízom a Te isteni időzítésedben. Tudom, hogy a Te terved tökéletes, még ha néha nem is értem minden részletét. Kérlek, adj nekem türelmet és kitartást, hogy végig tudjak menni azon az úton, amit felém vezetsz! Segíts elengedni a saját elképzeléseimet, és nyitott szívvel elfogadni a Te akaratodat. Hiszem, hogy a Te időzítésedben minden a helyére kerül az életemben!

Ámen.”

Kedveseim, engedjétek, hogy az angyalok bizalma átjárja a szíveteket! Bízzatok abban, hogy minden isteni időzítés szerint történik, még ha néha várakoznotok is kell. Emlékezzetek: a Teremtő terve mindig a legjobbat hozza el számotokra, a megfelelő pillanatban.

Az isteni időzítés fényében,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/