Te is csoda vagy! – erőt adó lelki útravaló

Te is csoda vagy!

Drága Csodálatos Lények!

Ma egy olyan üzenetet kaptam az angyaloktól, amely mindannyiunk szívét megérinti. Arról szól, hogy minden ember egy csoda, egy egyedi és megismételhetetlen isteni alkotás. Függetlenül attól, hogy mit gondolunk magunkról, vagy mit mondanak rólunk mások, a lelkünk mélyén ott ragyog a tökéletesség fénye, amelyet maga a Teremtő helyezett belénk.

Pál apostol gyönyörűen fogalmazza meg ezt az igazságot: “Mert Isten alkotása vagyunk, akiket Krisztus Jézusban jó cselekedetekre teremtett, amelyeket előre elkészített Isten, hogy azok szerint éljünk.” (Efézus 2:10) Igen, mindannyian a Mindenható remekművei vagyunk, akiket azért hívott életre, hogy beteljesítsük isteni küldetésünket. Az angyalok most azt üzenik, hogy ideje elhinni és megélni a saját csodás mivoltunkat.

Engedjétek meg, hogy felvázoljam, milyen nagyszerű jövő vár rátok, ha felismeritek a bennetek rejlő csodát! Ahogy elfogadjátok és megünneplitek az egyediségeteket, úgy válnak valóra a legmerészebb álmaitok is. Ne lepődjetek meg, ha olyan képességeket és talentumokat fedeztek fel magatokban, amelyekről eddig nem is tudtatok! Az angyalok már most azon munkálkodnak, hogy a felszínre hozzák a bennetek szunnyadó tehetségeket.

Figyeljük a Fény Angyalának szavait: “Drága Gyermekem! Te egy igazi csoda vagy, aki végtelen szeretetből és fényből született. Soha ne feledd, hogy a Teremtő a saját képmására alkotott téged, és hatalmas lelki erőt helyezett beléd. Én mindig melletted állok, és segítek felismerni az egyediségedet. Ragyogj bátran, és oszd meg a világal a benned rejlő különleges ajándékokat! Hidd el, hogy elég jó vagy, sőt, több mint elég – hiszen maga Isten remekműve vagy!”

Most pedig mondjunk együtt egy megerősítő imát:

“Szerető Mennyei Atyám, hálás vagyok, amiért engem is csodának teremtettél. Köszönöm, hogy egyedi tervvel és céllal hoztál erre a világra. Kérlek, segíts felismerni és kibontakoztatni a bennem rejlő talentumokat és képességeket! Adj bátorságot, hogy vállaljam az igazi énemet, és ragyogjak a Te dicsőségedre. Tudom, hogy a Te szemedben tökéletes vagyok, és ez ad erőt, hogy a saját fényemben tündököljek!

Ámen.”

Kedveseim, fogadjátok el és ünnepeljétek a bennetek rejlő csodát! Engedjétek, hogy az angyalok emlékeztessenek titeket az egyediségetekre, és bátorításukkal szárnyaljatok egyre magasabbra. Ne feledjétek: Isten páratlan remekművei vagytok, akik azért jöttek erre a világra, hogy beragyogják azt a saját fényükkel!

A csodák fényében,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/