Az önzetlen szeretet ereje – erőt adó lelki útravaló

Az önzetlen szeretet ereje – erőt adó lelki útravaló

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Anna nevű kislány, aki egy szegény családban nőtt fel. Bár nem volt sok pénzük, Anna szülei megtanították neki, hogy a legfontosabb dolog az életben a szeretet és az együttérzés mások iránt.

Ahogy Anna felnőtt, ezt a leckét a szívébe zárta. Mindig készen állt segíteni azokon, akik rászorultak, legyen az egy idős szomszéd vagy egy utcán élő hajléktalan. Sokan csodálták a kedvességét és az önzetlenségét, de Anna számára ez volt a legtermészetesebb dolog a világon.

Egy nap Anna tudomást szerzett egy súlyosan beteg kislányról a faluban, akit Lillának hívtak. Lilla családja nem engedhette meg magának a drága kezeléseket, ezért Anna elhatározta, hogy segít nekik.

Elkezdte szervezni a falubelieket, hogy adományokat gyűjtsenek Lilla gyógykezelésére. Éjt nappallá téve dolgozott, kopogtatott minden ajtón, és könyörgött az emberek nagylelkűségéért. Sokan eleinte vonakodtak, de Anna kitartása és a szeretete végül megérintette a szívüket.

Csodával határos módon, sikerült összegyűjteni a szükséges pénzt, és Lilla megkaphatta a kezelést, amire szüksége volt. A kislány családja hálás könnyekkel köszönte meg Annának, de ő csak szerényen mosolygott, és azt mondta:

“Nem én tettem ezt, hanem Isten szeretete, amely mindannyiunkban ott él. Én csak egy eszköz voltam a kezében.”

Anna önzetlen tette megváltoztatta a falu életét. Az emberek kezdték másként látni egymást, és rádöbbentek, hogy együtt milyen sokat tehetnek. Egyre többen követték Anna példáját, és elkezdtek törődni egymással.

Évekkel később, amikor Anna már idős asszony volt, még mindig a szeretet és az együttérzés fáklyavivője volt a közösségben. Mindenki tudta, hogy ha baj van, Annához mindig lehet fordulni. Az ő élete csodálatos példája volt annak, hogy az önzetlen szeretet milyen hatalmas erővel bír.

Így szól a történet Annáról, aki megtestesítette az isteni szeretetet a világban. Mert bizony igaz, hogy “a szeretet hosszútűrő, kegyes; a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel” (1 Kor. 13:4). Kövessük hát Anna példáját, és engedjük, hogy a bennünk élő szeretet megváltoztassa a világot körülöttünk!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/