A megválaszolt ima – erőt adó lelki útravaló

A megválaszolt ima – erőt adó lelki útravaló

Élt egyszer egy istenfélő ember, akit Izsáknak hívtak. Izsák egész életében hűségesen szolgálta az Urat, és mindig arra törekedett, hogy az Ő akaratát cselekedje. Mégis, az élet megpróbáltatásai őt sem kerülték el.

Egy nap Izsák felesége, Rebeka súlyosan megbetegedett. Az orvosok nem tudták meggyógyítani, és úgy tűnt, minden remény elveszett. Izsák azonban nem adta fel. Éjjel-nappal imádkozott Rebekáért, könyörögve Istenhez, hogy gyógyítsa meg őt.

Teltek a hetek, és Rebeka állapota egyre csak romlott. Izsák hitét kemény próbának vetette alá a látszólagos csend Isten felől. Sokan azt tanácsolták neki, hogy adja fel, és fogadja el az elkerülhetetlent. Ő azonban kitartott, és továbbra is rendületlenül imádkozott.

Egy éjjel, amikor Izsák Rebeka ágya mellett virrasztott, egy csodálatos dolog történt. Egy fényes angyal jelent meg a szobában, és így szólt:

“Izsák, nagy a te hited! Az Úr meghallgatta a könyörgésedet, és meggyógyítja Rebekát. Kelj fel, és adj hálát Neki, mert nagy dolgokat cselekedett!”

Amint az angyal eltűnt, Rebeka abban a pillanatban felült az ágyában, teljesen egészségesen. Izsák könnyekben tört ki, és együtt adtak hálát Istennek a csodáért.

A hír gyorsan elterjedt az egész környéken, és sokan jöttek, hogy lássák a csodát. Izsák bizonyságot tett nekik Isten jóságáról és hatalmáról, és sokan megtértek az ő szavai által.

Attól kezdve Izsákot sokan keresték fel, akik betegségben vagy nyomorúságban szenvedtek. Ő mindig készen állt imádkozni értük, és bátorította őket, hogy ne adják fel a reményt. Sokaknak a hite megerősödött Izsák bizonyságtétele által.

Izsák élete végéig hirdette Isten csodatévő erejét, és biztatta az embereket, hogy bízzanak az Úrban minden körülmények között. Az ő története sokaknak adott reményt és hitet a kilátástalanságban.

Így szól a történet Izsákról, aki megtapasztalta az ima erejét, és Isten hűségét a megpróbáltatásokban. Mert bizony igaz, hogy “nagy az ereje az igaz ember buzgó könyörgésének” (Jakab 5:16). Ne féljünk hát kitartóan imádkozni, és higgyünk abban, hogy Isten a maga idejében válaszol majd.

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/