Angyaltarot üzenet a hétvégére: A Szeretet Fénye – Ragyogj és vonzz be minden jót!

Angyaltarot üzenet a hétvégére: A Szeretet Fénye – Ragyogj és vonzz be minden jót!

Drága Fénylény!

Az angyalok egy csodálatos üzenetet hoztak neked erre a hétvégére a Tarot kártyákon keresztül. A Szeretet Fénye lap jelent meg, amely arra emlékeztet téged, hogy te egy ragyogó, szeretetteljes lény vagy, aki hatalmas vonzerővel bír. Ez a hétvége tökéletes alkalom arra, hogy megnyisd a szívedet, és beengedd az élet legszebb ajándékait!

A Szeretet Fénye kártya akkor érkezik az életünkbe, amikor itt az idő, hogy felismerjük a saját értékünket és különlegességünket. Az angyalok azt üzenik neked, hogy te egy páratlan csoda vagy, aki végtelen szeretetre és örömre érdemes. Itt az ideje, hogy elengedd a kétségeidet és a félelmeidet, és elfogadd a saját nagyszerűségedet!

Ezen a hétvégén az angyalok arra bátorítanak téged, hogy ragyogj teljes fényeddel! Engedd meg magadnak, hogy boldog, játékos és kreatív legyél. Tölts időt azzal, amit szeretsz, és ami feltölti a lelkedet. Lehetséges, hogy egy új hobbi kipróbálása, egy alkotóprojekt befejeése vagy egyszerűen csak a természetben való jelenlét hozza meg számodra az örömet és a békét. Hallgass a belső hangodra, és kövesd a szíved hívását!

Most egy különleges lehetőség nyílik meg előtted, hogy vonzásba hozd mindazt, amire vágysz. A Szeretet Fénye lap azt üzeni, hogy amikor szeretetet, kedvességet és pozitivitást sugárzol ki a világba, az sokszorosan visszatér hozzád. Vizualizáld magad, amint a szeretetben fürdesz, és szeretetet árasztasz. Lásd magad boldognak, elégedettnek és sikeresnek, és hidd el, hogy ezt mind megérdemled!

Ahogy egyre jobban ráhangolódsz a szeretet rezgésére, csodálatos embereket és helyzeteket fogsz vonzani az életedbe. Lehet, hogy egy különleges találkozás, egy váratlan lehetőség vagy egy gyógyító beszélgetés formájában érkeznek ezek az ajándékok. Tartsd nyitva a szívedet és az elmédet, és fogadd hálával mindazt, amit az univerzum tartogat a számodra!

Oszd meg ezt az inspiráló üzenetet azokkal, akik fontosak neked, hogy ők is ráébred hessenek a bennük rejlő szeretet erejére!

“Amikor megosztjuk az angyali üzeneteket, felerősítjük a jóság és az együttérzés energiáját a világban.”

Tehát küldd tovább ezt a bejegyzést, és legyél te is a szeretet angyala mások életében!

Drága Lélek, emlékezz arra, hogy a Szeretet Fénye mindig ott ragyog benned! Te egy csodálatos, tündöklő lény vagy, aki végtelen örömöt és szépséget hozhat ebbe a világba. Engedd, hogy a szíved fénye beragyogja a mindenséget, és vonzz be minden jót és csodálatosat az életedbe ezen a hétvégén és mindig!

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/