Ez az 5 jel ami arra utal, hogy az univerzum és az angyalok melletted állnak!

Ez az 5 jel ami arra utal, hogy az univerzum és az angyalok melletted állnak!

Kedves Olvasónk!

Itt egy csodálatos hír a számodra: soha nem vagy egyedül az utadon! Az Univerzum végtelen szeretete és az angyalok gyengéd támogatása mindig körülölel téged, még akkor is, ha nem mindig érzed a jelenlétüket. Most elárulom neked azt az 5 jelet, ami egyértelműen arra utal, hogy a mennyei seregek folyamatosan melletted állnak, és segítenek a földi utazásodban.

  1. Számsorok: Ha gyakran találkozol ismétlődő számokkal, mint 111, 222, 333 vagy ezek kombinációival, az angyalok üzennek neked! Minden számnak megvan a maga egyedi spirituális jelentése, de általánosságban ezek a jelek arra utalnak, hogy a mennyei lények felismerték a kéréseidet, és válaszolnak rájuk.

  2. Felbukkanó (madár)tollak: Ha váratlanul tollakat találsz az utadon, különösen fehér tollakat, az egy gyengéd üzenet az angyaloktól. Emlékeztetnek téged, hogy vigyáznak rád, és békével, reménnyel töltenek el. A tollak színe további jelentést hordoz: a fehér a tisztaságot és a vezetést jelképezi, a kék az igazságot és a bölcsességet, az arany pedig a mennyei kapcsolatot.

  3. Kellemes illatok: Ha hirtelen különleges, kellemes illatot érzel, mint például rózsa, vanília vagy tömjén, az angyalok éteri esszenciája lehet. Ezekkel a mennyei illatokkal jelzik a közelségüket, és emlékeztetnek téged az isteni szeretetre és gondviselésre.

  4. Lenyűgöző szépségű szivárványok: A szivárványok az égi birodalom gyönyörű ajándékai. Ha szivárványt látsz, különösen váratlan pillanatokban vagy szokatlan helyzetekben, az angyalok bátorítanak, hogy bízz a folyamatban, és tudd, hogy minden a legmagasabb jódat szolgálja.

  5. Angyali érintés: Néha szinte fizikailag is érezheted az angyalok gyengéd érintését, lehet, hogy enyhe bizsergést vagy melegséget a bőrödön. Ez egy szeretetteljes jelzés, hogy a mennyei segítők erőt és gyógyulást küldenek neked.

Az angyalok annyira szeretnének kommunikálni veled! Ha nyitott szemmel és szívvel jársz a világban, egyre több jelét fogod felfedezni a folyamatos támogatásuknak. Kérd őket bátran, hogy erősítsék meg a jelenlétüket az életedben, és köszönd meg nekik a segítségüket.

Most pedig mondj el egy egyszerű imát, amellyel még jobban ráhangolódhatsz az angyali jelekre:

“Drága Angyalaim, köszönöm, hogy mindig mellettem vagytok és támogattok utamon. Kérlek, mutassátok meg a jelenléteteket egyértelmű és szeretetteljes jelekkel, hogy még inkább bízhassak az útmutatásotokban. Segítsetek, hogy nyitott és befogadó legyek az üzeneteitekre. Hálás vagyok a gondoskodásotokért és a fényetekért az életemben.

Ámen.”

Kedves Olvasó, most, hogy tudod, hogyan ismerd fel az angyali jeleket, biztos lehetsz benne, hogy soha nem leszel egyedül! Engedd be a szívedbe ezt a végtelen támogatást, és oszd meg ezt az üzenetet azokkal is, akik szintén vágynak arra, hogy jobban ráhangolódjanak az angyalok szerető jelenlétére.

Örök szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/