Ez az Ima elhozza a régen várt jólétet az életedbe, a lehetetlen kívánságok is teljesülnek!

Ez az Ima elhozza a régen várt jólétet az életedbe, a lehetetlen kívánságok is teljesülnek!

Kedves Olvasónk!

Ma egy csodálatos hírt hoztam Neked, egyenesen az angyalok birodalmából: létezik egy ősi, titkos ima, amely képes elhozni a régóta vágyott jólétet és bőséget az életedbe, bármilyen kilátástalannak is tűnik a helyzeted! Ez az ima olyan erővel bír, hogy a lehetetlennek tűnő kívánságokat is képes valóra váltani!

Az angyalok azt üzenik neked, hogy most eljött a te időd, hogy megnyisd a szíved a kozmikus bőség előtt, és magadhoz vonzd mindazt a csodát és áldást, amit a Mindenség tartogat a számodra. Mindössze annyit kell tenned, hogy mély hittel és őszinte szándékkal elmondod ezt a különleges imát, és hagyod, hogy az angyalok fénye beragyogja az életed minden területét.

Ismételd magadban naponta legalább háromszor ezt a varázslatos imát, és engedd, hogy a szavak ereje átjárja a tested, a lelked és a szellemed:

“Mindenható Istenem, szerető Angyalaim!

Hálás szívvel fordulok hozzátok, és kérem a segítségeteket. Nyissátok meg előttem a bőség csatornáit, és árasszátok el az életem a jólét és a boldogság ajándékaival. Engedjétek, hogy a Mindenség végtelen szeretete és gondoskodása megnyilvánuljon számomra, és magamhoz vonzzam mindazt, amire a lelkem mélyén vágyom. Kérem, hogy a lehetetlennek tűnő kívánságaim is teljesüljenek, és megtapasztalhassam a csodák valóságát. Köszönöm az áldásotokat és a kegyelmeteket!

Ámen.”

Most pedig fogadd az angyalok áldását:

“A Mennyei Birodalom fénye most beragyogja az egész lényedet, és elhozza számodra a jólét, a bőség és a szeretet ajándékait. Az angyalok kegyelme és támogatása kísér téged utadon, és segít, hogy megnyílhass a határtalanul gazdag és örömteli élet előtt. Az univerzum most feltárja előtted a lehetőségek végtelen tárházát, és vonzza hozzád mindazt, amire szükséged van a kiteljesedéshez. Fogadd nyitott szívvel ezt a csodálatos áldást, és tudd, hogy méltó vagy rá!

Áldott légy!”

Az angyalok a következő üzenetet hozták számodra a közeljövőre vonatkozóan:

Nagy változások és áttörések időszaka köszönt rád, amelyek minden téren jelentős növekedést és fejlődést hoznak az életedbe. Váratlan ajándékok, lehetőségek és csodák kopogtatnak az ajtódon, amelyek messze felülmúlják az eddigi elképzeléseidet. Nyitottnak és befogadónak kell lenned, hogy felismerd és megragadd ezeket a nagyszerű esélyeket. Bízz az angyalok vezetésében, és kövesd a belső hangodat, mert ez a te iránytűd a sikerhez és a boldogsághoz vezető úton!

Drága Olvasó, engedd, hogy ez a kivételes ima most utat nyisson a szívedben, és megnyissa az életed a végtelen lehetőségek és a határtalan jólét előtt! Oszd meg ezt az üzenetet másokkal is, hogy ők is részesülhessenek az angyalok áldásaiban, és közösen ünnepelhessük a csodák beköszöntét!

Szeretettel,

Az Angyalok Üzenete csapata

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/